Het aantal patronen in mijn winkeltje wordt steeds groter. Hiermee wordt ook het aantal van jullie dat al meerdere patronen van Lossen & Vasten heeft steeds groter. Tijd om er iets mee te doen!

Al heel lang heb ik het idee om een echte patronenmap in mijn winkeltje te plaatsen. Ik dacht er veel over na, keek wat rond, onderzocht wat het zou gaan kosten en legde het weer naast me neer. Toch bleef de wens heel groot en deze werd alleen maar groter naarmate het aantal patronen in mijn winkeltje groter werd. Ook zag ik met regelmaat dezelfde namen voorbij komen die een patroon bestelden. Tijd om het toch maar weer eens op te pakken dacht ik ergens begin van dit jaar.

Ik had het erover met Wouter, de zoon van de banners, de posters en alles wat met drukwerk te maken heeft. Hij vond het ook een superleuk idee. Helaas ben je er met een idee alleen nog niet, er moet een plan van aanpak komen. We gingen eens rondkijken…
De ene keer was het te duur en de andere keer was de map wel mooi, maar… er was heel wat te maren merkte ik. Het is er niet zomaar.
Tot ik opeens iets vond wat helemaal bij mij en bij Lossen & Vasten paste.
Ik mailde dit naar Wouter en ook hij was enthousiast. Dit kon voor ons de oplossing wel eens zijn! We gingen ermee aan de slag. Tenminste… dat wilden we!
Toen kwam Corona ook ons land binnenwaaien en werd alles anders. Wouter had een baan in de vliegtuigindustrie en dat had zwaar te lijden onder het hele gebeuren. Hij was als laatste bij het bedrijf binnengekomen en moest er dus uit. Dit betekende dat zijn tijd ging zitten in hele andere zaken dan Lossen & Vasten. 
Gelukkig vond hij op tijd een hele leuke nieuwe baan en kon hij in de week na zijn laatste dag bij het bedrijf waar hij weg moest beginnen bij zijn nieuwe baan. Heel veel reden tot dankbaarheid hier binnen het gezin, want dat wat ik hier in acht zinnetjes beschrijf was natuurlijk best een hele grote zorg voor, in de eerste plaats Wouter en Ruby, maar ook voor ons als gezin. Gelukkig heeft hij het nu erg naar zijn zin.

Na een periode van inwerken kreeg Wouter ook weer zin om voor mij aan de slag te gaan en de mappen kwamen weer boven tafel, tenminste, het idee voor de mappen. Hij ging aan de slag en ontwierp een prachtige voorkant en zijkant voor mij. Ik stuurde het door naar de drukker en toen ging alles ook ineens snel. De mappen werden besteld en kwamen binnen op dezelfde dag als het drukwerk. Ik kon aan de slag!
O, wat was ik blij, wat ben ik nog steeds blij met deze prachtige verzamelmap voor al mijn patronen. Wat een toevoeging is dit aan mijn winkeltje. Wat wordt ik ook altijd wéér een stukje trotser  op datgene wat ik heb bereikt met Lossen & Vasten. Zó ontzettend leuk!
Ben je nieuwsgierig geworden? Wil je hem graag zien? Okee dan, daar komt-ie!! 

Is het niet een prachtige map geworden? Vanaf vandaag kun je hem bij me aanschaffen. Het staat inmiddels in mijn winkeltje. Via deze link kom je meteen op de juiste plek terecht. Werkt de link niet helemaal goed bij jou? Je kunt ook rechtstreeks naar mijn winkeltje gaan. Het adres hiervan is www.lossenenvastenshop.nl. Je vindt hem onder de accessoires.
Ook verkoop ik de losse insteekhoesjes voor de map in een setje van 10 stuks. Je vindt ze onder deze link.
O ja, de patronen die je in de map kunt schuiven kun je natuurlijk ook bij me bestellen, deze vind je hier.

Zelf ben ik erg blij met deze map. Ze staat prachtig in de boekenkast naast al mijn boeken. Het begint al een aardig rijtje te worden. 

Een klein blogje over, voor mij, best wel een groot iets. Het duurde zo lang voor hij er eindelijk was! Ik ben er gewoon kinderlijk blij mee. Dat mag af en toe toch nog wel, ook al ben je bijna 52 jaar? 

Geniet van je hobby, geniet van het haken. Ik hoop je snel terug te zien hier, in mijn wereldje van Lossen & Vasten.