We zijn er bijna…

24 augustus 2016

In de tijd dat onze jongens nog klein waren woonden we in Spijkenisse. Regelmatig maakten we de reis naar het Noorden, omdat de meeste familie in de provincie Groningen woont. Als we dan in de buurt van Assen kwamen, als we nog maar een half uurtje hoefden te rijden, begonnen we te zingen “We zijn er bijna, we zijn er bijna, maar nog niet helemaal…Stadskanaal”!
Goede herinneringen, die ook nu weer bij me boven komen. Dit keer zing ik regelmatig in mijn hoofd “We zijn er bijna, we zijn er bijna, maar nog niet helemaal…dan komt de Cal”!

Vandaag is het 24 augustus en op 28 september mag ik het eerste patroon weer gaan plaatsen. Het gaat hard, nog precies 5 weken en we gaan van start!
Op het moment dat ik dit schrijf zijn de eerste drie weken van het patroon alweer voorgehaakt en goedgekeurd. De eerste twee weken van het patroon liggen alweer bij de vertaalster. We zijn druk bezig met z’n allen!

Gisteren zijn we hard aan het werk geweest om de posters klaar te maken die bij de winkeliers in de etalage mogen hangen. Wat is het toch ontzettend leuk om hiermee bezig te zijn! Het is hard werken, maar o, zo dankbaar!

Voordat ik begin te vertellen wat ik in dit kleine blogje eigenlijk wilde vertellen wil ik even antwoord geven op de, op dit moment, meest gestelde vragen.
Regelmatig krijg ik de vraag waar de pakketten te koop aangeboden gaan worden.
Hierop kan ik het volgende antwoorden. Precies weten doe ik dit niet. Wat ik jullie als antwoord kan geven is dat je bij de winkels die de garens van Scheepjes verkopen een grote kans hebt dat het daar in de winkels ligt. Ik denk dat je ook zeker een antwoord op die vraag zult krijgen, als je tegen de tijd dat de verkoop begint, het aan Google vraagt. Ook maak ik heel binnenkort weer een bestand aan waar de winkels, die de originele pakketten verkopen, een link mogen plaatsen. De verkoop begint, zoals in de vorige blog vermeld, op 12 september.
Ook wordt me vaak gevraagd wanneer ik de kleuren bekend maak.
De kleuren van deze Cal en het aantal bollen per kleur maak ik bekend in de week dat ook de verkoop van de pakketten begint. Hierover kun je dus in de week van 12 september een blog verwachten. In dezelfde blog zal ik ook een proeflapje maken.

Nu terug naar wat ik jullie in deze blog graag wilde vertellen.
Samen met onze jongste zoon ben ik druk bezig geweest een label te bedenken voor op deze nieuwe deken. Het is ons gelukt, ik vind hem prachtig. Het ontwerp vond ik al erg mooi, maar nu hij dan ook echt gemaakt is vind ik hem nóg mooier! Kijk maar eens wat we hebben bedacht.

Ik ben er zó ontzettend trots op!
Om je een beetje een indruk van de grootte te geven ook even deze foto.

2016-08-24 13.24.16

Hoe ontzettend gaaf is het om, naast de knoop op het kussen, nu ook dit echte label op “mijn” deken te hebben straks!

2016-08-24 13.24.50

Ja, ik ben trots, supertrots, zo trots als een pauw!!
Deze knoop zal ook weer, net als bij het kussen, bij het pakket horen. Je krijgt hem als presentje aangeboden bij de koop van een compleet pakket. Ze zullen dus niet los verkrijgbaar zijn.
Kijk toch eens, hoe mooi hij straks op de deken staat. Hij maakt hem, in ieder geval voor mijn gevoel, helemaal af!

2016-08-23 13.58.02

Nog even eentje van alle drie apart.

Hiermee heb ik wéér een klein stukje van de deken prijsgegeven. Niet alleen heb je het label nu gezien, maar toch ook weer een héél klein stukje meer van de deken zelf.
Nog steeds zin om ermee te gaan beginnen? Ik hoop het!
Ik ben er in ieder geval (bijna) klaar voor!

We zijn er bijna, we zijn er bijna, maar nog niet helemaal!

Geniet van je hobby, geniet van het haken. Ik hoop je snel terug te zien hier, in mijn wereldje van Lossen & Vasten.

x
^

Vind je dit leuk?

Like mij op Facebook en blijf op de hoogte van mijn verhalen.