Vier weken vakantie lagen voor ons. Met 2 jongens die verhuisd moesten worden naar een andere woonplaats, hadden we geen plannen gemaakt. Uiteindelijk ging alles sneller dan we hadden verwacht. En dan krijg je tóch wel zin om nog even weg te gaan, nog even uit te waaien.

En zo vertrokken we vorige week maandag met ons vieren (ik, mijn man en 2 zonen) richting Kijkduin. Het weer was niet geweldig. De eerste dag zou geen stranddag worden. Na een tussenstop in Zwolle waar de andere zoon woont, kwamen we om 3 uur aan in Den Haag. Daar dronken we even een bakkie koffie, om vervolgens naar ons chaletje toe te gaan.
Het zag er supergezellig uit! Hier houden we het wel een paar dagen uit. ’s Avonds zijn we tóch nog even richting strand gelopen, maar het was echt geen doen. Ik houd van wind, zand en zee en de combinatie ervan, maar we konden niet eens richting zee kijken zonder water en zand in onze ogen te krijgen.
De volgende dag was het iets beter. Nog niet echt een dag om naar het strand te gaan, maar een perfecte dag om lekker in Den Haag rond te gaan kijken. En het was leuk. Den Haag is een prachtige stad om te winkelen!

2015-07-16 10.26.15

De volgende dag was het strandweer! ’s Ochtends gingen mijn man en ik even lekker samen een wandelingetje maken. De zon kwam heel langzamerhand door de wolken heen.

De golven waren prachtig! Wat kan ik daar ontzettend van genieten!

Wat hebben we genoten van ons uurtje aan het strand. Zand, zee, wind en zon…geweldig!!!

’s Middags werd het ineens prachtig, zonnig, warm genoeg weer om te zwemmen. We hebben heerlijk met de golven gespeeld. En aan het einde van de dag kregen we nog een glimpje zonsondergang mee.

En toen was het alweer donderdag. Onze laatste dag op het park. Gelukkig konden we ook vandaag weer heerlijk naar de zee. We gingen met z’n vijven. Supergezellig! Lekker vliegeren, luieren en genieten van de zeemeeuwen die onze restjes kwamen eten. Dit heet vakantie vieren!!

Op de achtergrond zie je de jongens druk bezig met een bal-spel.

2015-08-20 15.47.13

Het was een perfecte, laatste vakantie-dag. Hij begon aan zee en eindigde aan zee.

Op de dag van vertrek gingen we nog even met z’n vijven naar het strand van Scheveningen. De oudste zoon woont op loopafstand. Lekker lunchen op de boulevard. Hoe heerlijk is dat?

En toen zat het er alweer op! We gingen terug naar huis. Het was geweldig, we kunnen er weer even tegen. Deze week zijn we nog vrij en volgende week gaan we er weer voor. Ik heb er zin in! Vakantie is geweldig, maar hoe heerlijk is het als je ernaar uitkijkt om je werk weer te gaan doen? Ik zie uit naar een jaar van haken, ontwerpen, patronen schrijven, workshops geven en natuurlijk de CAL. Ik kan niet wachten!

Geniet van je hobby, geniet van het haken. Ik hoop je snel terug te zien hier, in mijn wereldje van Lossen & Vasten.