Plannen maken

02 januari 2018

Na weken van versiering, van heel veel eten, van kaarsjes en oliebollen, mogen we weer aan de slag. Ik vind het wel lekker. Leuk hoor, al die feestdagen, maar het “gewone leven” trekt ook weer.
We gaan weer plannen maken!

Ik eindigde 2017 met het haken aan een “privé-project”. Ik heb ervan genoten en het is zo ontzettend mooi geworden! De laatste afwerking moet nog even gebeuren en dan is het klaar. Dan mag ik het cadeau gaan geven! Best heel spannend en ik beloof jullie…ik houd jullie op de hoogte! Pas als het weggegeven is natuurlijk!!

2018-01-02 13.53.03

Als dit afgerond is, ga ik me weer volledig storten op Lossen & Vasten. Het idee voor het volgende project zit al in mijn hoofd. Wel moet ik het nog helemaal uitwerken, maar het plan is er. Ik heb er zin in!

2018-01-02 14.09.55

Het was heerlijk om me even helemaal op iets anders te storten. Het gaf me de kans om alles weer een beetje op een rijtje te zetten. Het was nodig om even weer heel goed te weten wat ik wil, wat ik leuk vind en wat ik belangrijk vind.
In ieder geval ben ik erachter dat ontwerpen, haken en patronen schrijven iets is waar ik niet meer zonder kan. Gelukkig maar, want anders kon ik beter stoppen met Lossen & Vasten, dat is immers wat Lossen & Vasten ís!
Ook weet ik nu zeker dat het geven van workshops en het organiseren van ontmoetingen heel belangrijk voor me is. Waar ik eerst dacht dit steeds in periodes te gaan doen, ben ik nu bezig lekker door te plannen. Ik kan niet zonder al die gesprekjes, al die knuffels, het samen lachen en vaak ook serieuze gesprekken. Ik ben een “mensen-mens” die het heerlijk vindt om uren in mijn eentje op mijn kamertje door te brengen, maar de motor achter dit alles is de ontmoeting met jullie. Zonder dat houd ik het niet vol.

collage agenda

Verder blijven we bezig met het werken aan de website.
Zo ben ik, samen met mijn mannen, de afgelopen dagen eens gaan brainstormen over de filmpjes die er staan. Ze worden veel bekeken en er wordt goed gebruik van gemaakt. Dat doet ons erg goed. Het is voor mij, maar vooral voor onze zoon, erg veel werk om filmpjes van deze kwaliteit te maken. Ik ben dan ook erg trots op deze filmpjes!!
Wist je trouwens al dat je je ook kunt abonneren op het YouTube kanaal van Lossen & Vasten? Als je interesse hebt kun je dat hier doen!
Je vindt er van alles, van de basis van het haken tot aan de wat meer ingewikkelde steken.
Ook kun je zelfs instellen dat je een melding krijgt als er een nieuw filmpje is geplaatst. Hiervoor hoef je alleen maar, nadat je geabonneerd bent, op het belletje naast de knop “geabonneerd” te klikken.

Natuurlijk zijn er ook ideeën en plannen waar ik nu nog niets over wil zeggen. Dat hoort er allemaal bij. Er moeten ook een paar verrassingen blijven in 2018!
Zodra deze plannen echt vorm gaan krijgen laat ik het jullie weten. Zelf blijf ik het ook erg leuk vinden om hierin “samen op weg te zijn”. Het is goed om te kunnen delen!

In ieder geval is het zeker dat ik ideeën genoeg heb, dat mijn hoofd barst van inspiratie en dat ik weer zin heb in een nieuw jaar Lossen & Vasten. Hard werken, maar ook erg veel gezelligheid, knusheid en kneuterigheid. We gaan ervoor!

Even een klein blogje zo aan het begin van 2018. Ook dit jaar geldt weer….

Geniet van je hobby, geniet van het haken. Ik hoop je snel terug te zien hier, in mijn wereldje van Lossen & Vasten.

x
^

Vind je dit leuk?

Like mij op Facebook en blijf op de hoogte van mijn verhalen.