Vandaag haken we weer heerlijk verder aan onze deken. Ik hoop dat het wat eenvoudigere patroon van de vorige week ervoor heeft gezorgd dat een hoop mensen die graag bij willen blijven, maar bij wie dat even niet lukte, nu toch weer bij zijn.
Deze week haken we een “Tegelpadje” in onze deken. De namen van mijn dekens en ook de namen van veel steken zijn gebaseerd op het thema van de nieuwste “Yarn” van Scheepjes. Voor dat blad moest ik mijn dekens een hoog tempo haken. Ik had een deadline gekregen voor de fotografie. Dat is gelukt en ik ben trots op de foto’s die erin staan. Het thema was dit keer “Midnight Garden”. Nou, in een tuin hoort toch echt wel een tegelpad thuis, vinden jullie ook niet? Ik vind het een prima naam die erg goed past bij deze steek.
Hij is niet moeilijk, maar het effect vind ik iedere keer weer geweldig! Ik hoop dat jullie het hierin met me eens zijn.
Op het moment dat je deze week de samengehaakte dubbele stokjes haakt ben je al op de helft van je deken belandt. Gaat dat niet ontzettend snel?
Ik hoop dat je weer heerlijk zit te genieten de komende week van het groeien van je prachtige deken. Ik hoop dat je er met stralende ogen naar kijkt. Op die manier kijk ik in ieder geval wel naar al die prachtige foto’s die ik voorbij zie komen. Heerlijk!

De video van deze week vind je weer op www.lossenenvasten.nl/videos Hij staat onder “Het Tegelpadje”.

Een fijne (haak)week gewenst!

Liefs, Joke

Download het patroon Download (English)