Voor een hoop mensen duurde het wachten lang op week 2 en voor een aantal is hij er misschien al wel erg snel. Geen enkel probleem, je mag blijven haken in je eigen tempo. De patronen blijven, ook nadat de Cal is afgelopen, gewoon staan.
Zoals jullie gisteren al konden lezen in mijn blog, ik heb genoten van de eerste week. Het is zo ontzettend leuk om dit te doen! Je hoort wel eens om je heen dat de sociale media wel erg a-sociaal is. Dit kan ik me af en toe best voorstellen, maar ik vind het op deze manier wel een erg sociaal gebeuren. Zoals jullie met elkaar omgaan, ik vind het geweldig. Vol geduld worden de vragen beantwoord en ik verbaas me af en toe over wat ik zie gebeuren. Vragen die aan de hand van foto’s worden beantwoord. Er werden bijvoorbeeld eens puntjes op getekend om duidelijk te maken waar je in moet steken. Zo heerlijk om te zien! Dit is er eentje uitgelicht, maar dit soort dingen gebeuren vaker. Ik ben trots op mijn groep, supertrots!
Natuurlijk gebeuren er ook af en toe wel dingen die iets minder leuk zijn, maar tot nu toe kon dit altijd vrij snel opgelost worden. Ga zo door dames en heren!

Ik hoor jullie inmiddels denken, genoeg gekletst, we willen haken. Oké, daar gaan we dan! We gaan ijspegeltjes haken. Ze zijn nu nog niet te zien om ons heen, maar tijdens het haken van deze deken zullen we vast wel ijspegeltjes te zien krijgen. Ze passen bij de periode van het jaar waar we nu in zitten.

Het filmpje van deze steek staat op de website www.lossenenvasten.nl/videos en ook onder het kopje Cal staat hij bij Cal #2

Heel veel plezier lieve mensen. Geniet ervan, laat het pure ontspanning zijn!

Liefs, Joke

Download het patroon Download (English)