Net als bij de vorige Cal zit ik ook nu weer met een brok in mijn keel. Week 13, het is echt het laatste patroon van deze deken. Het zit erop!
Gelukkig zijn er ook deze keer weer prachtige dekens gehaakt. Ik ben onder de indruk.
Wat is het concept van een Cal toch leuk, wat is het toch een feestje om samen te werken aan zo’n groot project. Niet alleen het haken is leuk, maar ook het contact in de groep is iets waar ik ontzettend van geniet. Alsof ik er duizenden vriendinnen bij heb gekregen.
Dank jullie wel voor deze ontzettend mooie tijd!

Eerst nog even haken. Je zit nu met een rand op schoot en een deken zonder rand. Deze twee moeten nog aan elkaar. Dat gaan we deze week doen! Daarna is je deken helemaal klaar.
Het aan elkaar maken doen we met de Kreeftsteek. Ik wilde een mooie rand tussen de blokken en de deken. Dat is me volgens mij met de Kreeftsteek goed gelukt. Kom je er met de beschrijving niet helemaal uit? Er staat van deze steek een filmpje op de website. Hiervoor kun je klikken op deze link, of zoeken onder video’s op de site.

Ik wens je heel veel plezier toe bij het laatste stukje van deze Cal. Volgende week schrijf ik nog een laatste blog over de Cal en daarmee is het dan echt afgesloten!

Geniet van je hobby, geniet van het haken!

Liefs, Joke

Download het patroon Download (English)