Week 12 van deze prachtige Cal! Het zijn in totaal 13 weken, dus iedereen weet dat we na vandaag nog maar één week te gaan hebben. Wat is de tijd toch snel gegaan, ik kan haast niet geloven dat de herfst alweer bijna voorbij is.
Het fijne is wel dat we dus nog een hele winter van deze deken kunnen genieten. Het duurt in ieder geval nog drie maanden voordat ook de winter voorbij is. Nog drie maanden om lekker weg te kruipen in een hoekje van de bank onder je geweldige deken. Lekker met een haaknaald in je hand en een ander project, misschien ook wel weer van Lossen & Vasten.

Zover is het nu nog niet, we hebben nog twee weken te gaan, we moeten nog even flink aan de slag om de rand aan deze deken te maken.
Vandaag haken we de vierkantjes allemaal aan elkaar en maken we de binnenrand van de vierkantjes en de buitenrand van de grote deken klaar om aan elkaar gezet te worden. Volgende week maken we beide delen tot één grote deken. Spannend!!

Deze week geen filmpje. Dit is niet echt nodig hier. De uitleg en de foto’s zijn naar mijn idee duidelijk genoeg om het voor elkaar te krijgen.

Ik wens je heel veel succes en vooral heel veel plezier toe deze week!

Liefs, Joke

Download het patroon Download (English)