Week 11. We zijn nu echt aangekomen bij de laatste week van onze dekens. Hierna komen er nog 2 weken waarin we de rand eraan gaan maken. Spannend hè? Wat wordt het toch al een mooie deken en wat zie ik ontzettend veel en mooie variaties voorbij komen! Ik ben trots op jullie.
Zoals jullie zien in het patroon beginnen we bij toer 201, terwijl je voor je gevoel was geëindigd met toer 199. Dit komt omdat ik in week 9 een foutje had gemaakt. Daar begon ik met toer 163 en in week 7 waren we ook met toer 163 geëindigd. Inmiddels heb ik dit op de website aangepast. Bij de bestanden op Facebook laat ik het gewoon zo, omdat iedereen er nu wel van weet. Als je een verandering aanbrengt, wordt het heel groot opnieuw geplaatst, waardoor heel veel mensen al snel denken dat er ergens in het patroon een grote fout zit. Ze raken ervan in de war en dat is beslist niet nodig. Het was gewoon een domme telfout van mij.

Vandaag gaan we Schulpjes haken. Een mooie steek, lekker sierlijk en mooi eenvoudig. Een ontspannen week!
Kom je er tóch niet helemaal uit, of vind je het gewoon leuk om het filmpje even te bekijken? Hij staat er weer bij. www.lossenenvasten.nl/videos
Geniet ervan lieve mensen! Ik wens jullie allemaal een fijne (haak)week toe!

Liefs, Joke

Download het patroon Download (English)