Zodra het buiten weer koud wordt willen we toch dat onze voeten lekker warm blijven? Vaak is het zo dat, als je voeten koud worden, je helemaal koud wordt. Dat moeten we niet hebben, dus bedacht ik een paar leuke, makkelijke sloffen om te haken. Echt even zo’n lekker projectje tussendoor. Je hoeft je niet schuldig te voelen dat je aan iets nieuws begint, want voor je het weet zijn ze al weer klaar.
Hoe leuk zijn ze ook om weg te geven met de feestdagen? Ze zijn superleuk om te krijgen als al gehaakte sloffen, maar ze zijn ook leuk om te krijgen als haakpakket. Voor ieder wat wils!

Ik haakte deze sloffen met heerlijke, dikke sokkenwol. Met dit garen weet ik zeker dat ze lekker slijtvast zijn. Dat is toch niet onbelangrijk bij sloffen. De Oslo van de Botter IJsselmuiden is een goede keuze.

Tot maat 38 (voor de smalle voet) heb je wel genoeg aan 1 bol, maar voor grotere voeten zal je er een tweede bol bij nodig hebben. Houd hier dus rekening mee als je het garen aanschaft.

Je kunt het garen voor deze sloffen bij mij in de shop aanschaffen. Klik hier om er meteen te komen. Je krijgt het prachtige label er dan gratis bij.

Download het patroon