Fleur, een betere naam had ik deze omslagdoek niet kunnen geven. Ze is fleurig, ze heeft een bloemenfranje en ze maakt me blij! Het begon al bij het ontwerp. Ik was zó ongelooflijk blij met het idee dat ik had voor deze omslagdoek! Daarna begon ik te haken en ook hiervan werd ik helemaal blij. Een heerlijk, rustgevend patroon is het. Als je eenmaal bent toegekomen aan de herhaling is het ritme van het patroon geweldig om te doen. Ook het garen is fantastisch om mee te werken. Het haakt heerlijk, het glijdt lekker door je handen en het kleurverloop is ontzettend mooi. Ja, ik ben trots op “Fleur”!
Ze is ook een ontzettend praktische omslagdoek om te hebben in de lente en de zomer. Niet te warm, maar als je even iets nodig hebt om je schouders tegen de kou of de zon te beschermen doet ze dat geweldig goed. Je kunt haar enkel om je nek kunt dragen, maar je kunt haar ook nog weer een keer over je schouder slaan, zodat ze wat meer bedekkend is. Je ziet het, “Fleur” is van alle markten thuis!
Meer over Fleur vind je in de blog.

Wil je haar ook gaan haken? Je kunt het patroon hier gratis downloaden. Ook het garen voor deze omslagdoek kun je bij mij in mijn winkeltje bestellen.
Ik wens je vast heel veel haakplezier toe!

Download het patroon