Eindelijk is het dan zover, hier is het patroon van de beide kussens die ik heb ontworpen bij de laatste Cal. Het duurde even voor ze eindelijk online konden, maar nu is het dan toch zover, we kunnen weer haken!
Ik hoop dat jullie heel veel plezier zullen beleven aan het haken van deze prachtige set. Zelf heb ik ze met heel veel enthousiasme ontworpen en gehaakt. Ook in gebruik is het een heerlijk stel kussens!

Met deze twee kussens is voor mij aan de tweede Cal ook echt een einde gekomen.
Dit soort momenten zijn altijd dubbel. Ik kan weer terugkijken op een paar geweldige maanden samen. Het waren drukke, maar weer ontzettend gezellige weken. Ik heb genoten!! Het is echt ontzettend leuk om zo samen op te trekken.
Toch is het ook goed om weer verder te gaan en me weer bezig te houden met het uitwerken van ideeën, het schrijven van patronen en het haken van ontwerpen. Dit alles gelukkig nog steeds met heel veel plezier.
Natuurlijk blijf ik de groep in de gaten houden om alle prachtige dekens en kussens te bewonderen en de vele lieve berichtjes te lezen. Ik hoop hier nog heel lang van te kunnen (na)genieten.

Ik wens jullie een hele fijne tijd toe met het haken van je kussens. Geniet ervan! Geniet van de prachtige creaties die onder je handen vandaan komen!

Er komt nog een volgende Cal, ik weet alleen nog niet precies wanneer. Het zal nog best even duren. Het idee zit in mijn hoofd, maar mijn handen moeten er nog mee aan de slag. Ik hoop dat je er ook dan weer bij bent.
Tot die tijd hoop ik je nog vaak tegen te komen op mijn website, dat kleine wereldje van Lossen & Vasten.

Download het patroon Download (English)