Wat heb ik veel plezier gehad van deze deken! Het begon al met het uitzoeken van het garen. Ik ben zó ontzettend gek op dit garen! Het is, als je eraan voelt, vrij stug, bijna hard. Om ermee te werken is een feest! Het haakt zo ongelooflijk fijn, dit garen staat echt ergens bovenaan op mijn lijst met garens waar ik het liefst mee werk. Je handen worden er ook nog eens heel zacht van, heerlijk!
Dan de kleuren! Ze zijn allemaal even mooi! Iedere kleur, hoe fel ook, heeft een soort van “donker laagje”, iets wat de kleuren ontzettend warm maakt. Ik word gewoon verliefd als ik ernaar kijk!
Tenslotte het patroon. Natuurlijk vind ik dat mooi, ik heb het zelf verzonnen. Toch vond ik het erg bijzonder dat dit patroon me tot op het laatst niet heeft verveeld. Het was toch steeds dezelfde cirkel die gehaakt moest worden. Natuurlijk, wel steeds een andere kleur, maar toch. Tot en met het laatste blokje werkte ik met heel veel plezier aan dit project.
Als dan de deken, waar je zelf zo gek op bent, ook nog eens door mensen die er verstand van hebben heel erg gewaardeerd wordt, is het helemaal geweldig. Deze deken kreeg een plek in het mooie tijdschrift Hobbyhandig. Je begrijpt vast dat ik hier erg trots op ben!

Jij mag, als je dit wilt, de deken ook gaan haken. Het patroon kun je hier nu gratis downloaden.

Download het patroon