Ode aan de fysieke winkels

24 juli 2018

Het seizoen is voorbij! Alle workshops zijn gegeven. Er is een hoop werk verzet het afgelopen jaar! Tijd voor een paar weekjes voor mezelf. Dit kan alleen niet zonder bedankjes, vandaar (onder andere) deze blog.

Wat een heerlijk seizoen was het! Bijna iedere week, vanaf 14 oktober 2017 tot 7 juli 2018, gaf ik een workshop, had ik een boek-signering of een Meet & Greet. Inmiddels weten jullie allemaal al wel hoe ontzettend ik hier van geniet. Iedere week weer is voor mij een heus feestje!
Al deze feestjes worden mede-georganiseerd door al die geweldige winkeliers waar ik steeds weer wordt uitgenodigd. Om deze reden wil ik ze vandaag eens even in het zonnetje zetten.

Ik was bij “Pera & Pasha”, bij “Happy Wool”, bij “Creahuys 41” en bij “Suzanne’s Handwerkshop”. Ook werd ik uitgenodigd door “Lolox”, door “De Hobbystudio”, “Hobbywol” en “Het Wolhuis”. Verder was ik te gast bij “Studio Sier”, “Caro’s Atelier”, “Stoffen & Stiksels”, “Brei & Allerlei” en “Bonita Loka”. Ook werd er een feestje gevierd bij “Anja’s Hobbywinkel”, “Studio de Wollerie” en “Garenhuis u keus”. Ik sluit dit rijtje af met “Wolgeluk”, “Sparkelz Creatief” en “Woll of Fame”.
Lieve mensen met jullie prachtige winkels, dank jullie wel!! Zonder jullie en de ruimte die jullie me aanbieden was het geven van deze workshops niet half zo leuk. In de afgelopen jaren heb ik jullie mogen leren kennen als hardwerkende mensen met liefde voor het vak. Jullie zijn geliefd bij de mensen die bij jullie komen winkelen en staan altijd voor ze klaar. Ik heb van jullie genoten en hoop dit nog heel lang te mogen doen. Een hele dikke knuffel voor jullie allemaal!

Mijn allerlaatste activiteit had ik op 7 juli. Woll of Fame in Maasbracht had me, samen met DenDennis en Pollevie, uitgenodigd om mee te varen op een Haak- en Breicruise. Hoe geweldig is dat? Daar heb ik natuurlijk geen nee tegen gezegd. Gelukkig niet!
Wat was het geweldig! In de allereerste plaats de mensen. Wat heb ik veel gekletst en wat hebben we gelachen.
Alles was tot in de puntjes verzorgd. Het eten, het drinken en zelfs het weer. Beter kon gewoon niet. Nou ja, een klein tikkeltje koeler misschien, maar voor deze dag was het helemaal super.
Er werd zelfs heel hard gewerkt. Iedereen, behalve ikzelf (ik had het te druk met kletsen) was druk bezig om met een haaknaald of breinaalden iets moois te creëren. Natuurlijk keken we af en toe ook even om ons heen. De omgeving is daar gewoon té mooi om geen aandacht aan te schenken.

Ik droeg deze dag voor het eerst in het openbaar het Rokje en Bolero uit mijn boek. O, wat voelde ik me mooi en wat kreeg ik er ontzettend veel complimenten over. Dat doet me zó ontzettend goed! Hele goede foto’s heb ik er niet van, maar deze foto’s heb ik op Facebook gespot.

Heb je het boek nog niet in je bezit, maar wil je dit wel graag? Tot mijn webshop klaar is kun je het bij me bestellen door een email te sturen naar info@lossenenvasten.nl. Ik schrijf er dan ook nog iets in voor je!

Dames van Woll of Fame, bedankt voor deze fantastische dag, ik heb met volle teugen genoten!!

Na deze dag brak dan officieel mijn “vrije” periode aan. Even een aantal zaterdagen vrij. Even bijkomen en aandacht besteden aan andere dingen. Tenminste dat dacht ik. Ondertussen ben ik natuurlijk al weer met van alles bezig en liggen er alweer meerdere opdrachten op mijn stapel. Leuk, leuk, leuk! Daar ben ik natuurlijk alweer heerlijk mee bezig!
Op dit moment is mijn webshop voor een APK-keuring voorgedragen. Zodra dat allemaal in orde is kan ik online. Superleuk!
Verder zijn we hard aan de slag met het voorbereiden en maken van mijn eerste nieuwsbrief. Voor we daar echt mee kunnen beginnen moest er eerst van alles ontwikkeld worden om jullie de gelegenheid te geven je hiervoor in te schrijven. Dat is nu gebeurd. Als het goed is heb je de pop-up hiervoor al wel gezien onder in dit scherm. Je kunt deze invullen en op het moment dat de nieuwsbrief klaar is om online te gaan zal deze tussen je email-berichten verschijnen. Ik hoop voor september de eerste te kunnen versturen.
We hebben ervoor gekozen om deze pop-up niet té vaak op te laten komen. Heb je het al wel gezien, maar nog niet ingevuld, dan zal het nog even duren voor je de pop-up weer te zien krijgt. Je kunt je dan ook via deze weg aanmelden.

Allemaal nieuwe ontwikkelingen, allemaal nieuwe dingen. Lossen & Vasten gaat met volle kracht vooruit. Tenminste, vanaf september, tot die tijd doe ik wat noodzakelijk is en geniet ik nog even van een aantal weken wat rustiger aan.

In mijn vorige blog schreef ik een bedankje aan jullie, mijn lieve, trouwe volgers. Vandaag deed ik het aan de winkeliers waar ik kom om mijn workshops te geven. Heerlijk, om met zoveel mensen samen Lossen & Vasten te zijn!

Geniet van je hobby, geniet van het haken. Ik hoop je snel terug te zien hier, in mijn wereldje van Lossen & Vasten.

x
^

Vind je dit leuk?

Like mij op Facebook en blijf op de hoogte van mijn verhalen.