De tijd gaat snel, de nieuwe Cal komt steeds dichterbij. Ongemerkt is het straks alweer zover! Als straks alle vakanties voorbij zijn duurt het nog maar een maandje voor we weer van start gaan.
Zó spannend en zó leuk!!

Op 30 juni moest ik mijn dekens inleveren. Ze werden meegenomen voor een fotoreportage. Dat was best even slikken. Zoals jullie weten ben ik er niet heel erg lang mee aan het haken geweest. Ik haakte maar liefst 3 dekens in vierenhalve week! Natuurlijk was het proces hieraan vooraf al wel veel langer aan de gang. Het ontwerpen, kloppend maken, kleuren bedenken, voorhaken en dat soort dingen waren al maanden bezig. Ik denk dat het vooral lastig was om ze uit handen te geven, omdat ik die vier weken werkelijk niks anders deed dan werken aan deze dekens. Ze waren een beetje mijn leven geworden!
Daar gingen ze, met een brok in mijn keel liet ik ze achter!

Inmiddels zijn ze bij me terug! Wat voelt dat fijn! Ik ben zo ontzettend nieuwsgierig naar de foto’s die ervan zijn gemaakt! Gelukkig vind ikze nog steeds net zo mooi als toen ik ze achterliet. Ja, ik ben weer tevreden over deze Cal!!
Deze blog is eigenlijk bedoeld om jullie de startdatum bekend te maken, maar oké, ik wrijf over mijn hart, ik laat jullie een kleine glimp zien van mijn nieuwe Cal.

2016-06-27 15.20.16

Van boven naar beneden, Zonsondergang, Sterrenhemel en Maanlicht. Is het geen mooi plaatje?

Jullie willen nu vast graag weten wanneer we van start gaan.
Lieve mensen, op 28 september komt het eerste patroon online! Er moet nog een hoop gebeuren, de voorbereidingen zijn nog lang niet ten einde, maar op 28 september kan ik er niet meer onderuit. Op 28 september zit ik weer klaar achter mijn laptop om de eerste van de dertien weken de lucht in te gooien!

2016-07-29 11.21.18

Terwijl ik dit opschrijf krijg ik kriebels in mijn buik. Van de zenuwen? Ja, een beetje! Toch ook omdat ik er weer zin in krijg. Heerlijk weer dat contact iedere week, hopelijk met weer een aantal Meet & Greets!

Vanaf 12 september liggen de pakketten voor deze Cal in de winkels. Nog eventjes geduld dus, maar, zoals ik al zei, de tijd gaat snel!

Zoals jullie zien, is mijn agenda verder nog leeg 🙂 Dit is niet omdat ik niks te doen heb, ik haak me suf! Dat zet ik niet in mijn agenda. Lege dagen betekent voor mij automatisch haken, ontwerpen en patronen schrijven. Heerlijk! Wat heb ik toch een leuk leven!
Waar ik allemaal mee bezig ben naast de nieuwe Cal komt vast ook nog wel eens ter sprake in een blogje.

Ik hoop dat ik jullie met deze blog een beetje blij heb gemaakt. Dat je tevreden bent met zowel de datum dat we gaan starten, als het zien van een klein stukje deken. Hopelijk ga je straks meehaken en gaan we samen met heel veel mensen weer een gezellige tijd tegemoet!

Geniet van je hobby, geniet van het haken. Ik hoop je snel terug te zien hier, in mijn wereldje van Lossen & Vasten.