Het is nog nooit zo spannend geweest als vandaag om een blog te schrijven! Vandaag ga ik jullie de dekens laten zien. Niet een sneak-peak, nee, écht laten zien! Dit wel bijna net zoiets als een bevalling. Ik ga jullie mijn “kindje” laten  zien, mijn tweede kindje!

Mijn eerste Cal-periode was nog maar amper afgelopen of de vraag naar een tweede Cal kwam al naar voren in de groep.
Wow, wat een eer, wat leuk, wat lief en wat ook spannend! Durf ik dat aan? Kan ik dat? Ben ik in staat om mensen net zo blij te maken met een tweede Cal als dat ik dat heb gedaan met mijn eerste Cal?
En ikzelf? Ben ik zelf in staat om van mijn tweede “kindje” net zoveel te houden als van mijn eerste? Ook deze vraag zullen velen van jullie herkennen. Velen van ons denken hierover na als ze voor de tweede keer zwanger zijn of graag willen worden. En toch gaan we het aan.

Het proces begon opnieuw. De kleuren werden bedacht, het patroon kreeg vorm, de maat was bekend en ook werden er al druk namen bedacht.
Ik was weer begonnen, de nieuwe Cal kon worden aangekondigd. En de aankondiging werd goed ontvangen.

Zo spannend als de eerste Cal was, de tweede was nóg spannender. Wat erg leuk was bij deze Cal was dat ik een samenwerking met Scheepjes was aangegaan. Dit betekende  dat er een prachtig label bij ontworpen kon worden en dat er “echte” pakketten in de winkels zouden komen te liggen. Ik was trots.

2016-08-24 13.24.16

Deze deken haakte ik van Colour Crafter, gecombineerd met de Velvet van Colour Crafter. Wat haakte dit heerlijk weg. Je kunt van alles zeggen van Acryl, maar deze is fijn, hij is heerlijk zacht en perfect voor een deken! Een hele goede keuze vind ik zelf!
Nadat de laatste steek gehaakt was en de laatste draad afgehecht legde ik mijn deken op de grond. Ik voelde dat mijn ogen gingen stralen, ik voelde dat er blosjes op mijn wangen kwamen en ik voelde mijn hart kloppen. Ook deze deken was weer helemaal wat ik wilde voor een deken. Ik ben er blij mee en ga met een gerust hart deze Cal-periode weer in.
Mijn tweede kindje is geboren en vandaag mag ik hem aan de hele wereld laten zien, hij gaat online!
Spannend? Natuurlijk!! Hoe mooi ik hem zelf ook vind, hoe hij ook bij mij past, het een echte “Joke-deken”, een “Lossen & Vasten-deken” is, het blijft spannend om hem te laten zien.
De vorige keer had ik ervoor gekozen alles een beetje geheim te houden tot op het laatst. Bij deze deken doe ik het anders. Jullie mogen kijken, jullie mogen hem zien!

Laat de kraamvisite maar komen, jullie zijn van harte welkom!
Hier zijn Zonsondergang, Sterrenhemel en Maanlicht!

Hopelijk zijn je handen na het zien van deze dekens nog meer gaan jeuken en wil je heel graag mee gaan doen met deze CAL! Je kunt voor deze dekens een compleet pakket bestellen. Hierin zit al het garen dat je nodig hebt om de deken te kunnen haken, het prachtige label, én nog een gezellig gekleurde centimeterband. Ze zijn al in pré-porder bij verschillende winkels. Een lijstje hiervoor vind je in de bestanden van de Facebookgroep van de Cal. Als je klikt op de link kom je meteen in de groep terecht. Ben je nog geen lid? Je kunt je hier ook aanmelden.

Laten we er een ontzettend gezellige tijd met elkaar van maken! Heerlijk samen de winter door. We gaan weer voor vele, prachtige dekens!!
De laatste voorbereidingen zijn aan de gang, we kunnen bijna beginnen! Op 28 september gaat het eerste patroon online!

Geniet van je hobby, geniet van het haken. Ik hoop je snel terug te zien hier, in mijn wereldje van Lossen & Vasten.