Kom binnen, het is feest!

03 oktober 2017

Vorige week woensdag kreeg ik hem voor het eerst te zien. Mijn eerste boek is uit en het is prachtig!!
Voordat het in de winkels te koop zal zijn wil ik dat graag nog even uitgebreid vieren, het liefst met velen van jullie!!

Mijn eerste boek, ik ben er lang mee bezig geweest. Vele uren, dagen en maanden heb ik zitten haken aan al deze projecten. Ik heb lang achter de computer gezeten om alle patronen uit te werken. Daarna ben ik nog een aantal weken druk geweest met de verhalen die van dit boek één geheel moesten maken.
Op 15 mei was ik klaar met de tekst en de patronen en ik stuurde het op om nagekeken te worden. Wat was dat een ontzettend spannend moment voor mij!

2017-05-15 13.07.43

Het was 8 juni. Ik had mijn autootje volgeladen. Het was de dag van de fotografie, een hele bijzondere dag voor mij. De locatie was echt geweldig! Alles wat ik in de afgelopen anderhalf jaar had ontworpen werd op de foto gezet. Ik voelde me zó ontzettend speciaal! Een dag met een sterretje, een dag om nooit te vergeten!

Nadat de tekst was nagekeken op fouten en werd goedgekeurd, ging alles naar de vormgeefster. Zij zou van al het materiaal een boek gaan maken.
Geloof me, dit was een hele klus! Toch is het haar gelukt en kreeg ik op 18 september te horen dat het klaar was om naar de drukker te gaan. Nu moest ik wachten.
Eindelijk, eindelijk, eindelijk kreeg ik een Whatsapp. Hij is errrrrr, ik kom eraan!
Ik moest nog ongeveer 20 minuten geduld hebben. Hele emotionele minuten!! Mijn hart ging tekeer en mij handen trilden als een tierelier! Daar was ze! Triomfantelijk overhandigde ze me mijn boek. O, wat voelt dit goed! Hiervoor had ik zo hard gewerkt.
Samen gingen we op de bank zitten om het door te bladeren. De oe’s en de aa’s volgden elkaar in hoog tempo op. Was was ik blij en wat was ik trots! Het is gelukt! Samen met de hulp van anderen heb ik een boek op de markt gebracht. Niet zomaar een boek. Het is echt een boek geworden waar mijn ziel in ligt. Ruim 25 projecten staan erin en aan al die projecten heb ik met liefde gehaakt. In ieder project zit een stukje Joke. Dat ik het boek heb opgedragen aan mijn moeder maakt het voor mij helemaal heel speciaal.
Ja, dit boek is voor mij een reden voor een feestje!

Een feestje gaan we vieren! Dit ga ik doen bij Caro’s Atelier in Almere. Komende vrijdag, 6 oktober is het zover.
Vanaf 17.00 uur tot 20.00 uur staan hier de deuren wagenwijd voor jullie open. Een feestje vier je natuurlijk liever niet alleen, dus ik hoop dat er velen van jullie zullen komen. De koffie en thee zullen rijkelijk vloeien.

De eerste boeken zullen deze avond verkocht worden. Wil je het dus als eerste in je bezit hebben? Kom dan langs!
Ik zal deze avond je boek signeren als je dat wilt. Ook kun je alle boekprojecten in het echt bewonderen en voor de eerste 25 mensen die het boek aanschaffen staat er een leuke goodiebag klaar!

Rond kwart over 7/half 8 zal het boek officieel door mijn eigen lieve man aan mij worden overhandigd. Hij is degene die het allerbeste weet met hoeveel liefde ik met dit boek bezig ben geweest en hoeveel kostbare uurtjes ik erin gestoken heb. Daarna zal ik zelf ook nog iets zeggen en we sluiten dit moment af met een “bubbeldrankje”.

Ik hoop op een hele gezellige avond, waar we met z’n allen met heel veel plezier op terug zullen kijken. Je bent meer dan welkom!!

Ben je nu écht niet in de gelegenheid om te komen, maar wil je wel graag een boek met een krabbel erin? Dat kan hoor! Als je tijdens de voororder-periode (dus voor zaterdag) nog een boek bij mij in mijn winkeltje besteld, komt er zaterdag een boek naar je toe. Dat heb je dan dus direct na het weekend binnen.

Na deze avond zal de echte verkoop starten. Op zaterdag 7 oktober zal het boek in de winkels te koop zijn. Hopelijk zullen velen van jullie dit aan gaan schaffen. Het is een boek met echte Lossen & Vasten patronen. Op dezelfde manier beschreven als al mijn andere patronen en ook worden de steken en toeren op dezelfde manier met veel foto’s verduidelijkt.
Verder is het, zoals mijn schoonmoeder zei “een prachtig boek om altijd naast je te hebben liggen, zodat je het af en toe gewoon even gezellig door kunt bladeren”.
Jeannette, je hebt een prachtig stukje werk geleverd. Dank je wel daarvoor!! xx

2017-10-03 13.52.07

Dit project is afgerond en naar mijn idee meer dan geslaagd. Ik ga weer nadenken en verder met ontwerpen. Wie weet voor een volgend boek??

Geniet van je hobby, geniet van het haken! Ik hoop je snel weer terug te zien hier, in mijn wereldje van Lossen & Vasten.

x
^

Vind je dit leuk?

Like mij op Facebook en blijf op de hoogte van mijn verhalen.