Klaar voor de start

21 november 2017

Op 7 juli van dit jaar plaatste ik de eerste blog over mijn derde Cal. We zijn nu 4 maanden verder en we staan aan de startlijn. Nog 15 dagen en het is zover, dan plaats ik het eerste patroon van de Cal “Home Sweet Home”.
Zijn we klaar voor de start?

Na maanden van voorbereiding, van ontwerpen en haken, van haken en uithalen, van patronen schrijven en herschrijven, van fotograferen, van filmpjes maken, van stickers, labels en ansichtkaarten ontwerpen, zijn we er (zo goed als) klaar voor! De derde Cal van Lossen & Vasten is een feit.

Op 6 december zit ik hier met trillende handjes op mijn kamertje achter de computer. Dat eerste patroon online zetten, het is zo ontzettend spannend! Wat zullen ze ervan vinden? Zijn ze blij, zien ze het zitten? Zoveel gedachten gaan er dan weer door mijn hoofd.
Toch blijft het leuk, toch zie ik er ontzettend naar uit. Samen met zoveel mensen bezig zijn met dezelfde hobby, haken! Veertien weken lang als het ware online bij elkaar op de koffie zijn. Samen aanwezig zijn in de groep. Vragen stellen, foto’s plaatsen, aanmoedigen en complimenteren. Zo leuk allemaal!!

Velen van jullie hebben hun pakketten of eigen garen al klaarstaan, sommigen hopen op een gulle Sinterklaas dit jaar. Dat kan nog net, je hebt je pakket dan nog op tijd in handen.
Wil je nog graag een “origineel” pakket? Bij de bestanden in de Facebookgroep staat een lijst met verkooppunten. Je kunt bij hen vragen of ze het pakket van jouw keuze nog hebben liggen. Dit graag wel via privé-berichtjes, anders staat de pagina weer vol met reclame. Zelf heb ik alleen nog een aantal pakketten van de “Enjoy” liggen.

Vandaag geef ik jullie het patroontje van een proeflapje. Ik heb ook dit keer weer mijn best gedaan om een lapje te haken van precies 10 bij 10 centimeter. Je kunt het patroontje hiervan hier downloaden.

Het maakt niet uit welke kleur je voor dit lapje gaat gebruiken. Van iedere kleur houd je wel genoeg over.
Ik wens je heel veel haakplezier toe!!

De laatste stap voor we echt gaan beginnen! Ik hoop op veertien hele mooie weken met elkaar!!

Geniet van je hobby, geniet van het haken. Ik hoop je snel terug te zien hier, in mijn wereldje van Lossen & Vasten.

Download hier het patroon »
x
^

Vind je dit leuk?

Like mij op Facebook en blijf op de hoogte van mijn verhalen.