Na een aantal maanden van voorbereiden, is het zover… ik ben online…ik ben in de lucht!

Samen met mijn 4 mannen ben ik heel wat uurtjes bezig geweest om deze website in elkaar te zetten. Het begon met heel veel enthousiasme en het idee om een website te maken. Er werden plannen gemaakt, héél veel plannen. Wat wil ik ermee? Wat is de bedoeling? Door er veel over na te denken en erover te praten, kreeg dat steeds meer vorm en werd het enthousiasme alleen maar groter. Okee, we gaan ermee aan de slag. We gaan het doen. Spannend!!  Toen moest er een naam komen. Tijdens een etentje met onze oudste zoon zijn we wat gaan brainstormen. Ineens hadden was het er…Lossen & Vasten. Mijn website was er nog lang niet, maar had al wel een naam!! Met de naam kwam het idee voor een logo, waar de jongste zoon mee aan de slag is gegaan. Met het logo kwamen ideeën voor filmpjes van verschillende haaksteken en hier is dan de middelste zoon weer goed in. Hij heeft de filmpjes opgenomen en alles gemonteeerd. Ook het logo kwam hier weer prachtig in terug. En ineens kwam mijn man aanzetten met een echte tune.
Ondertussen werd de website gebouwd. Daar komt een hoop bij kijken, worden heel wat codes gebruikt. Ik stond erbij en ik keek ernaar, zag dat er van alles gebeurde, maar vraag me niet hoe! Gelukkig weet onze oudste zoon dat wel, hij is degene die de hele website heeft gebouwd. Hij vroeg wat ik wilde en regelde dat voor me. Dat er een hoop roze in voor zou komen was duidelijk. Ook de bloemetjes in de header (bovenkant) en de stipjes aan de zijkant waren eigenlijk onvermijdelijk…dat ben ik!
Zo zijn mijn mannen druk voor me bezig geweest. Ik ben trots op ze!

En dan komt onvermijdelijk het moment dat ik zelf aan de slag moest. Er werd een hoop gehaakt, geschreven en bedacht. Te beginnen bij mijn allereerste blog. Maar waarmee kom ik dan binnen? Waar wil ik jullie mee verrassen? Er zijn ideeën genoeg, er is een hoop dat ik graag met jullie wil delen, maar waar begin ik mee? Dit was best even lastig. Begin ik groot, of juist klein? Welke naam krijgt mijn eerste blog? Zoveel vragen kwamen bij me op.

DSCF3160

Uiteindelijk heb ik besloten om met iets simpels, iets gezelligs, iets feestelijks van start te gaan. En ineens was daar het idee…het is feest…ik ga ballonnen oplaten…in de lucht! Zelfbedachte, zelfgehaakte ballonnen, mét patroon! Het past bij het gevoel dat ik krijg als ik denk aan het hebben van mijn eigen website. Leuk! Geweldig!! Ik ben er meteen mee aan de slag gegaan en na een middagje freubelen met draadjes, kleurtjes en natuurlijk mijn haaknaald, was hij er! Een lief, leuk, klein, schattig ballonnetje. Hopelijk vind je hem net zo leuk als ik hem vind. Voor het patroon kun je hier klikken.

DSCF3129

Zoals je op deze foto kunt zien, kun je de ballonnetjes ook aan een draad rijgen, zodat je een slinger krijgt. Heel erg leuk om te gebruiken bij een kinderfeestje of iedere andere leuke gebeurtenis. Kindertjes worden er blij van, maar ik ook!

Ik wens je heel veel plezier bij het haken van deze grappige ballonnetjes en voel je welkom in mijn wereldje van Lossen & Vasten!!