Hoera! Mijn winkeltje is online

21 augustus 2018

Met Lossen & Vasten heb ik de afgelopen jaren heel wat beleefd. Gelukkig zijn dit bijna alleen maar leuke dingen.
Er kwam een website en door het grote aantal mensen dat daar kwam kijken moest ik verder denken, groter denken. Hoe geweldig leuk is dit?
Het aantal volgers werd door de jaren heen alleen maar groter en dit maakte dat Lossen & Vasten een begrip ging worden binnen de haakwereld. Ik hoorde er bij, mijn hobby werd werk, heel erg leuk werk.
Het werd tijd om nieuwe stappen te zetten! Stapjes vooruit, stapjes die supereng, maar megaleuk zijn!!

Vorige week plaatste ik mijn eerste nieuwsbrief. Samen met Emiel werkte ik hard aan de voorbereiding. Hij is onze middelste zoon die een groot deel van de nieuwsbrief op zich zal nemen.
Alles moest vanaf de bodem opgebouwd worden. Een klus die nieuw was voor ons allebei. Beide vinden we het leuk om uit te zoeken hoe dit soort dingen werken, dus werkten we met ontzettend veel plezier hieraan.
Beetje bij beetje ontdekten we wat we wilden en dit resulteerde in de nieuwsbrief die afgelopen vrijdag dan toch echt online kwam. Wat waren we trots en wat werd dit alleen maar meer nadat de reacties kwamen. We werden overspoeld met email, met privé-berichtjes en reacties op Facebook. Het voelt goed als datgene dat je met liefde maakt, ook door jullie wordt gewaardeerd. Dank voor alle lieve woorden, uitgesproken of opgeschreven!
In iedere nieuwsbrief zal ik vanaf nu een uniek patroontje plaatsen. Iets dat nergens anders te downloaden zal zijn, dus echt alleen voor jou, die de nieuwsbrief ontvangt. Een hele uitdaging. Het zal iedere keer weer iets leuks, maar ook kleins moeten zijn. Iedere keer zal ik ook proberen het te laten passen bij het thema van de brief die op dat moment de deur uit gaat.

Heb je de nieuwsbrief nog niet gehad, maar wil je deze vanaf de volgende keer wel graag ontvangen? Dat kan nog steeds. Als je onderstaand formuliertje invult, dan rolt de volgende brief vanzelf je postvak binnen.

De eerste nieuwsbrief is al verstuurd, die zal je niet meer persoonlijk toegestuurd krijgen. Je kunt hem via deze link wel bekijken. Dit is zeker de moeite waard, want in deze brief staat een verrassingscode die je kunt gebruiken bij het bestellen van een patroon uit mijn nieuwe winkeltje.

Dat brengt me op de volgende stap die ik maakte. Nog maar héél kort geleden. Vandaag om 12.00 uur ging mijn webshop online. Mijn echte, heuse “Lossen & Vasten Shop” is een feit.
Uren, dagen, weken, maanden heb ik hieraan gewerkt. Ik had nooit gedacht dit te kunnen. Stukje bij beetje ontstond er voor mijn ogen een echt winkeltje. Klein, maar o wat leuk!
Vandaag ging ik online en wat vind ik dit ontzettend stoer. Toch vind ik het op dit moment vooral ook nog eng, spannend.
In mijn winkeltje verkoop ik geen garen. Het is de bedoeling om klein te beginnen en ik ga zien wat de toekomst brengt. Je kan mijn boek kopen en je kunt daarbij aangeven of je een gesigneerd exemplaar wilt of niet. Je kunt hier ook mijn knoop, mijn labels en patronen kopen. Hoe leuk is dit allemaal? Ik kijk uit naar hoe het allemaal zal gaan. Hopelijk zal mijn kleine wereldje zo gezellig blijven als ze is, maar daarbij toch iets groter gaan worden.

Op dit moment staat er nog maar één patroon in dit winkeltje. Ik weet het, dat is nog niet zoveel. Het was ook de bedoeling om meer te hebben staan op het moment van online gaan. Dit is niet gelukt. Ik heb het op dit moment erg druk met een ander, heel groot project. Dat zit nu in de afrondingsfase en binnenkort zal ik daar meer over vertellen.
Toch wilde ik jullie vast laten zien hoe mijn winkeltje eruit ziet. Ik kon er niet langer mee wachten, ik wilde het zó ontzettend graag met jullie delen! Het patroon dat er op dit moment wel op staat is ook zeker de moeite waard om te haken. Elise is een prachtige trui. Ze is ideaal voor de periode die er nu aan zit te komen. Niet te warm, maar warm genoeg om je te beschermen tegen kippenvel, ’s avonds en op koelere dagen. Ze ziet er daarbij ook nog eens geweldig leuk uit.
Je vindt mijn winkeltje onder deze link: www.lossenenvastenshop.nl

Er liggen een aantal hele leuke projecten klaar om online te gaan. Binnenkort gooi ik ze in mijn autootje en rijd met ze naar een mooie plek om de fotografie te doen. Daarna kan ik ze met jullie delen. Een aantal andere projecten hebben nog even mijn handen, een haaknaald en een bolletje garen nodig. Deze zitten in de afrondingsfase. Daarna gaan ook zij met me op stap en zal ik ze met de grote online wereld delen.
Het komt wel, ik had het alleen een beetje druk de laatste tijd. Niet zichtbaar voor jullie, wel voelbaar in mijn eigen lijf en leden.
Vanaf volgende week hebben we nog een aantal weekjes vakantie. Eindelijk! Zonder echte plannen, maar wel even heerlijk veel tijd voor elkaar. Misschien lukt het me om in deze weken nog het één en ander te doen. Na onze vakantie zal ik er zeker tijd voor hebben. Dan ga ik heerlijk bezig met deze en nieuwe projecten. Ik kan me er nu al op verheugen!

Drukte in mijn kleine wereldje! Naast de nieuwsbrief en deze webshop is er natuurlijk ook nog pas een boek geschreven en gehaakt. Je zou het haast vergeten. Dit boek is écht bijna klaar. De fases fotografie en editing zijn voorbij. Het boek gaat nu naar de vormgeefster en daarna kan ze naar de drukker. Nog even lieve mensen, dan hebben jullie haar in handen. Ze wordt zó mooi!!
Heel erg leuk al deze dingen. Ik geniet met volle teugen. Toch zie ik erg uit naar de vakantie, naar even tijd voor “ons”, naar mogen haken, maar niet hoeven, naar uitslapen, lekker eten en leuke dingen doen. Ook zie ik nu alweer uit naar niet kunnen wachten tot alles weer begint. De workshops, een boekpresentatie en hopelijk heel veel drukte in mijn winkeltje!

Nu nog even niet… Bijna vakantie!!

Geniet van je hobby, geniet van het haken. Ik hoop je snel terug te zien hier, in mijn wereldje van Lossen & Vasten.

x
^

Vind je dit leuk?

Like mij op Facebook en blijf op de hoogte van mijn verhalen.