De uitverkoop is voorbij en het haken is weer begonnen. Lossen & Vasten is weer terug!! 

Wat had ik het er druk mee en wat was de uitverkoop een perfecte manier om erachter te komen dat ik de juiste beslissing had gemaakt. De hele week was ik bezig met het inpakken van schuimrubber blokken, knopen, tassenvoetjes, kersenpitten en nog heel veel meer. Ontzettend veel pakketjes gingen er door mijn handen om uiteindelijk verzonden te worden. Vanaf de ochtend tot de avond had ik een plakbandrol in mijn handen in plaats van een haaknaald en was het resultaat van mijn werk een ingepakte doos of envelop in plaats van een mooi haakproject.
Ja, echt, ik kwam erachter dat ik veel blijer word van lekker met mijn haakwerkje in een hoekje zitten, alvast denkend aan datgene wat ik hierna zal gaan maken. Hoe heb ik dat toch gedaan al die jaren? Hoe heb ik het ontwerpen, haken, patronen maken en blogs schrijven kunnen combineren met dit behoorlijk zware en tijdrovende werk? Best pittig, al zeg ik het zelf. Toch heb ik er altijd ontzettend van genoten en ben ik blij dat ik het een lange periode heb gedaan. 
Mijn leven nu zal heel anders worden, ook heel anders leuk. Ik ga heerlijk 12 uurtjes per week bij de Takko aan het werk en daarnaast zal ik voor Lossen & Vasten aan de slag gaan om regelmatig eens een nieuw patroon online te kunnen zetten. Er zal meer tijd overblijven om te genieten van elkaar en van ons nieuwe plekje in Didam. Wilke en ik zien er naar uit om samen heerlijk deze nieuwe omgeving te gaan ontdekken komend voorjaar en zomer.
Een nieuwe fase en ik heb er zin in!!

Zoals ik al zei, ook het haken is weer begonnen. Ik ben bezig met mijn nieuwe, prachtige zomerdeken. Ze wordt echt heel mooi. Het genieten begon al bij het uitzoeken van de kleuren. Het was nog even spannend hoe mijn keuze zou uitpakken in de deken, maar toen dit voor mij meer dan perfect bleek te zijn was ik helemaal gelukkig!
In eerst instantie dacht ik dat ik eens heel anders had gekozen dan ik normaal gesproken doe. Misschien is dat ook wel een beetje zo qua kleuren bij elkaar in een deken, maar het blijken toch echt wel “mijn” kleuren te zijn. Kijk ook maar eens goed naar mijn agenda. 

Wordt ze niet prachtig? Het is gewoon en feestje om aan te haken!! Ook maakte ik vandaag een klein beginnetje aan een zomertop waarvan het idee er nu toch echt wel graag uit wil en kocht ik vanochtend nieuw garen voor nog een ander project. Heerlijk om weer aan de slag te zijn!!

De uitverkoop is dus voorbij en zo goed als alles is ook weg. Heel erg fijn is dat. Het enige dat ik nog fysiek blijf verkopen zijn de Verzamelmappen voor de patronen van Lossen & Vasten. Die zijn gewoon te leuk!!
Om deze map weer even goed onder de aandacht te brengen, en ook om te vieren dat ik weer van start ben, heb ik een actie verzonnen. Zó leuk!!

Als je vanaf nu 5 patronen tegelijk bij me koopt krijg je de map (ter waarde van €8,95) er helemaal voor niets bij, zelfs de verzending is dan voor mijn rekening.

Deze actie start nu meteen en gaat door tot en met 11 mei. Precies een maand dus! 
Om deze map te krijgen hoef je alleen maar 5 of meer patronen te bestellen. Je hoeft de map er dus niet bij te zetten, dat doe ik zelf. Ik zou dus zeggen… ga maar snel eens kijken of er nog iets leuks voor je bij zit. Je vindt de patronen achter deze link. Werkt de link niet zoals het hoort? Je kunt ook rechtstreeks naar mijn online winkeltje gaan. Het adres hiervan is www.lossenenvastenshop.nl. Je vindt alles onder het kopje “Haakpatronen”.

Heerlijk om weer bezig te zijn, op een andere, kleinere manier, maar wel weer lekker aan het werk binnen mijn kleine wereldje dat Lossen & Vasten heet. Lekker weer rustig opbouwen en genieten. Genieten van het werk dat ik mag doen en genieten van het contact met jullie via deze weg.

Geniet van je hobby, geniet van het haken. Ik hoop je snel terug te zien hier, in mijn wereldje van Lossen & Vasten.