Een kussen-pakket in een Organza tasje

20 juni 2016

Organza, jaren geleden kocht ik dit parfum nog wel eens. De geur was eigenlijk iets te sterk voor iemand van (toen) mijn leeftijd, maar ik vond het zo ongelooflijk lekker ruiken! Ook het flesje vond ik geweldig. Een beetje langwerpig, de vorm van een vrouwenlichaam en dan het stof, de organza er omheen gedrapeerd. Ik ben helemaal geen geurtjes, geen parfum-mens, maar dit vond ik echt mooi en lekker ruiken. Je snapt dus wel dat, toen ik hoorde hoe mijn pakketten werden verpakt, dat er een tasje van organza omheen kwam, mijn hart een sprongetje maakte!

Sinds Lossen & Vasten online ging, is er van alles gebeurd. Ik geniet van alles wat ik moet en mag doen om deze pagina te laten werken. Het haken, het schrijven en plaatsen van patronen het organiseren en bedenken van workshops, het schrijven van blogs, ik  allemaal even geweldig. Er is zo ontzettend veel gebeurd het afgelopen jaar! Patronen die erg vaak werden gedownload, het aantal bezoekers dat in stijgende lijn de website bekijkt, de vele berichtjes, via Facebook of email die ik iedere dag krijg, bijna niet te geloven! En er staat nog zoveel meer te gebeuren, nog zoveel plannen en ideeën waar op dit moment hard aan wordt gewerkt. Genieten is het, volop!

En dan nu het het kussen. Er kwam een idee om een kussen te ontwerpen dat past en hoort bij de Cal die liep van januari tot april. Toen ik dit aankondigde werd er erg positief op gereageerd. Ik ging er dus mee aan de slag en er kwamen mensen op mijn pad die me er verder mee wilden helpen. Hoe geweldig is dat?
Na mijn eerste blog over dit kussen hoopte ik dat ik het patroon zo snel mogelijk kon plaatsen, dat de pakketten binnen korte tijd in de winkels zouden liggen. Maar organiseren kost tijd, heel veel tijd. Dat is aan de ene kant heel vervelend, want je wilt zo graag. Aan de andere kant is het heel goed om dingen goed voor te bereiden, zodat er zo weinig mogelijk fouten worden gemaakt.
Er “moesten” knopen worden gemaakt, tasjes worden uitgezocht en besteld, we moesten zorgen dat er genoeg garen op voorraad was en tenslotte moest alles verpakt worden. Ja, het wachten duurde soms lang, maar wat ben ik trots op het resultaat! Een nieuw hoogtepunt!

2016-06-20 12.30.24

Drie verschillende pakketten, behorende bij de dekens die dezelfde namen dragen. Rozengeur, Zeebries en Ochtenddauw. Wat zijn deze namen me lief geworden, wat ben ik gek op deze drie kleurencombinaties.
De flyers die onze jongste zoon al had gemaakt voor bij de pakketten van de dekens, heeft hij iets aangepast voor bij deze kussen-pakketten. Deze kussens hebben niet acht, maar vijf kleuren, dus het fotootje op de flyer werd veranderd. Heerlijk dat hij dat voor me wilde en kon doen. En de knopen, zijn ze niet prachtig geworden? Je krijgt deze knoop aangeboden bij het pakket. Hij is dus niet los te koop.

2016-06-20 12.39.42

Morgen gaan de pakketten door het land, morgen worden ze bij de winkels gebracht. Ik vind het allemaal zo ontzettend spannend! Het geeft een heel vreemd gevoel in mijn buik als ik eraan denk.
Zou het aanslaan? Zullen jullie het net zo leuk vinden als ik? We wachten het af, ik hoop natuurlijk dat er straks net zoveel kussens als dekens van Lossen & Vasten in de Nederlandse woonkamers liggen. Is dat ijdelheid? Nee, ik denk het niet, zo ben ik niet echt. Noem het maar kinderlijke trots. Het is zo gaaf dat, als je ergens hart en ziel in stopt, als je met liefde iets ontwerpt, op papier zet en haakt, dit ook aankomt bij de mensen. Ik hoop dat jullie dat terug kunnen zien in datgene wat ik maak, in hoe ik werk en hoe ik in ontmoetingen met jullie overkom. Liefde voor wat ik doe en voor de mensen om me heen.
En zeg nu zelf, dit is toch iets om trots op te zijn?

Woensdag liggen ze in de winkels, vanaf woensdag kun je in het bezit komen van zo’n prachtig pakket. Vrijdag gaat het patroon online, dan mogen jullie allemaal nog één keer die prachtige steken van de Cal gaan haken in een patroon door mij bedacht en geschreven.
Het voelt heel erg raar. Hetzelfde gevoel dat ik had tijdens de Cal begin dit jaar. Als ik het maar niet vergeet! Als ik mijn eigen site maar op kan! Als, als, als…maar het komt goed, het komt altijd goed!
Ik wens jullie allemaal heel veel plezier toe met je aanschaf, heel veel plezier bij het haken van dit kussen. Vrijdag zal ik hier zijn. Ik verklap deze keer niet hoe laat ik het plaats, gedeeltelijk om de verrassing, gedeeltelijk om mezelf te beschermen tegen het niet op mijn eigen website te kunnen komen. Maar vrijdag kunnen jullie haken!

Geniet van je hobby, geniet van het haken. Ik hoop je snel terug te zien hier, in mijn wereldje van Lossen & Vasten.

x
^

Vind je dit leuk?

Like mij op Facebook en blijf op de hoogte van mijn verhalen.