Afgelopen zaterdag was het zover. Het was 20 oktober 2018, de dag van de presentatie van mijn tweede boek.
“Allemaal Pareltjes” heb ik het genoemd. Een boek met 20 projecten voor de baby en de babykamer. Wat was het een feest en wat heb ik genoten!!

We kwamen aan bij de winkel waar ik mijn presentatie hield, Sparkelz Creatief in Zuidhorn. Ik kon mijn ogen niet geloven, het was meteen al feest. Een geweldige ballonnenboog stond voor de deur. Wat voelde ik mij ontzettend welkom!

We begonnen met een heerlijke kop koffie en daarna moesten we in de benen. Alles moest worden klaargezet en opgehangen. Ballonnen werden opgeblazen en de muisjes werden om de lange vingers gesmeerd. Gezelligheid alom!! Aan onze inzet kon het niet liggen!

Tussen de middag werden we verwend met heerlijke broodjes. Tijdens het eten sloeg de spanning er ineens in. Mijn maag werd van steen en ik at met lange tanden. Mijn benen stopten niet met bibberen en ik bleef maar kletsen (sorry dames die om me heen zaten).

2018-10-20 12.28.12

Na het eten nog even rondkijken of alles echt klaar stond en toen kon het feestje beginnen.
Het duurde niet lang of de hele winkel stond vol! Wat een enthousiasme en wat genoot ik ervan! Zoveel mensen die langskwamen om me te feliciteren, om erbij te zijn. Wat vond ik het heerlijk om mijn familie, mijn vrienden en collega’s deze dag om me heen te hebben. Het voelde als een warme deken!

Rond kwart voor twee was het “officiele momentje” aangebroken. Margriet van Sparkelz Creatief en Lineke van Uitgeverij Scheepjes boden mij mijn boek aan. Het was officieel: “Allemaal Pareltjes” was geboren!!

IMG-20181020-WA0010

Daarna nam ik het woord, ik had een toespraak voorbereid. Ik wilde heel graag iets vertellen over hoe ik tot dit boek kwam en hoe ik het werken eraan had beleefd. Ook wilde ik mijn dank uitspreken naar een aantal mensen die dit hadden verdiend. Fijn om dit te kunnen en mogen doen!

Na de toespraak wachtte me een grote verrassing! Margriet had voor bubbels gezorgd, we konden samen een toast uitbrengen op dit boek. Ik voelde me zó blij, zó verwend en zó ontzettend dankbaar dat dit me allemaal mag overkomen!

IMG-20181020-WA0006

Trots als een pauw liep ik rond om de bekertjes uit te delen aan iedereen die maar mee wilde proosten!

Het boek was geboren, het signeren kon beginnen. Wat voelt het toch fijn dat er zoveel mensen waren die het boek mooi vonden en het heel graag in hun bezit wilden hebben.

Wat heb ik genoten deze dag! Wat deed het me goed om de mensen van wie ik houd om me heen te hebben. Uiteindelijk is dat het wat voor mij echt belangrijk is. Zorg voor elkaar, omkijken naar elkaar en houden van elkaar! Heerlijk al die knuffels van zoveel mensen op één dag!

Marja en Joke

Het was een bijzondere dag, een dag met heel veel sterretjes! Wat heb ik genoten en wat was het ook echt gezellig.

Iedereen die deze dag langskwam om me te feliciteren, héél erg bedankt! Iedereen die me via de app, Facebook , mail of telefoon een fijne dag wenste, ook jullie heel erg bedankt daarvoor. Het is gelukt zoals jullie lezen en zien.
Margriet, nog één keertje dan: bedankt voor het openstellen van je winkel, voor je gezelligheid en gastvrijheid. Je hebt me een geweldige dag bezorgd!

Het boek is gelanceerd. Het ligt in de winkels en kan gekocht of besteld worden.
Ik hoop van harte dat iedereen, die het leest, bekijkt of eruit haakt, zal zien en voelen met hoeveel liefde en toewijding dit boek is gemaakt.

IMG-20181020-WA0003

Ik ben nu moe, héél moe. Mijn lichaam en geest zijn het niet altijd met elkaar eens. Mijn geest wil meer dan mijn lichaam kan. De komende dagen dus maar even rustig aan. Vrijdag mag ik weer signeren, dit keer in Hazerswoude-Rijndijk.

Heb je het allemaal nog gemist? Wil je het boek graag bestellen? Dat kan!!
Via deze link kom je op de juiste plek in mijn winkeltje terecht. Er komt dan een gesigneerd exemplaar naar je toe!

Even een blogje om jullie een beetje te laten proeven van deze dag. Nu weer lekker haken!!

Geniet van je hobby, geniet van het haken. Ik hoop je snel terug te zien hier, in mijn wereldje van Lossen & Vasten.