Onze oudste zoon en ik zijn eens bij elkaar gaan zitten om te praten over Lossen & Vasten. We hebben onder andere Instagram in een nieuw jasje gestoken. Dit willen we graag samen met jullie vieren. Doe je mee?

Heerlijk is het om af en toe eens lekker samen na te denken over hoe alles gaat en hoe we eventueel wat dingen anders kunnen aanpakken. Het is leuk om alles bij het oude te laten, maar het is nóg leuker om af en toe een paar kleine aanpassingen te maken. Bijna onzichtbaar, maar toch aanwezig.

In de Facebookgroepen en in de nieuwsbrief vertelde ik het al. Onze oudste zoon heeft een stukje werk van me overgenomen. Hij helpt me onder andere met het werk dat voor Instagram gedaan moet worden. Dit geeft mij lucht en ruimte om me nóg meer op het ontwerpen, haken en het schrijven van de patronen te kunnen richten. Heerlijk is dit voor mij. 
Hij heeft er erg veel plezier in om mooie foto’s te maken en steeds weer iets anders te bedenken om met jullie te delen. 

Op 5 mei plaatste hij het eerste berichtje en er zullen er nog vele gaan volgen. Ik ben erg blij met de manier waarop hij werkt. Zelf had ik niet genoeg tijd om ook van Instagram echt iets moois te maken, hij ziet hier een hele mooie uitdaging.

Dit ziet er toch geweldig uit? En hoe leuk zijn ook die kleine polletjes, de vragen waar je met één klik een antwoord op kunt geven?

Wij zouden het natuurlijk erg leuk vinden dat zoveel mogelijk mensen van al deze leuke dingen mee kunnen genieten. Dit betekent eigenlijk dat we graag willen dat zoveel mogelijk mensen de pagina van Lossen & Vasten op Instagram gaan volgen.
Om jullie zover te krijgen hebben we, samen met Scheepjes, iets leuks bedacht… een heuse win-actie!! Bekijk hier de voorwaarden.

Hoe kun je meedoen?
In de eerste plaats ga je de pagina van Lossen en Vasten op Instagram volgen. Je vindt de pagina achter deze link. Volg je Lossen & Vasten al? Dan hoef je alleen het volgende te doen.
Ten tweede plaats je een leuke foto van een haakwerkje, een haakboek of in ieder geval iets dat met haken te maken heeft (het liefst van Lossen & Vasten) op je eigen Instagram pagina. Laat hierbij ergens de tekst “ik doe mee” achter door middel van bijvoorbeeld een briefje die je erbij op de foto zet of door ‘ik doe mee’ in het berichtje te plaatsen. Deel dit via #lossenenvasten.
Heb je een privé/gesloten pagina? Dan kan het zijn dat wij je berichtje niet kunnen zien. Wat je dan moet doen is ergens in je berichtje Lossen & Vasten te taggen. Dat doe je door @lossenenvasten in je berichtje te vermelden. Daarmee is het probleem opgelost.
Dat is echt alles!! Hoe leuk is het?

Waar doe je het voor?
Wij van Lossen & Vasten hebben samen met Scheepjes drie fantastisch leuke verrassingspakketten samengesteld ter waarde van €30,00. 
Daarnaast volg je vanaf nu de Instagram pagina van Lossen & Vasten, dat is dus sowieso al prijs!! Een aantal keren per week wordt er op deze pagina iets leuks geplaatst. Een paar keer per week toveren wij dus een glimlach om je mond! We doen ons best om te blijven groeien met deze pagina, qua aantal volgers, maar ook qua invulling.

Op donderdag 18 juni maken we via Instagram de winnaars van de pakketten bekend. Hou op deze dag dus de pagina goed in de gaten. We hebben daarna je adresgegevens nodig om het te kunnen verzenden.

Krijg je er al zin in? Ik zou zeggen, meteen maar aan de slag dan!! Ik hoop op heel veel deelnemers en zie uit naar al die leuke foto’s.
Tot 18 juni!!! 

Geniet van je hobby, geniet van het haken. Ik hoop je snel terug te zien hier, in mijn wereldje van Lossen & Vasten.