Deadline gehaald!

14 augustus 2017

Het is me gelukt! Vandaag bracht ik alle vier de dekens weg voor de fotografie. Vier dekens haken in zo’n korte tijd viel niet altijd mee. Zowel geestelijk als lichamelijk was het af en toe best zwaar. Toch, hoe vreemd het ook mag klinken, het was superleuk om te doen. Dit was niet alleen vanwege het haken, de kleuren en de steken waar ik zo van kan genieten. Voor een groot deel kwam dit door jullie lieve, leuke, spontane en enthousiaste reacties op mijn vorderingen. Tot aan het afhechten van de laatste draad heb ik genoten!
We gaan er weer voor, 6 december haken we weer de eerste toer van deze derde Cal, hoe geweldig is dat?

Afgelopen vrijdag haalde ik de labels op die onze jongste zoon ook dit keer weer heeft ontworpen. Wat heeft hij toch weer een prachtig stukje werk geleverd. Ik was al blij met de tekeningen die hij maakte om naar de fabriek te sturen. Je kunt je vast wel voorstellen hoe trots ik was toen ik dit label dan ook voor het eerst in het “echt” zag!!

2017-08-11 14.59.52

Waarom een huisje, hoor ik jullie bijna denken?
De vorm van dit nieuwe label heeft alles te maken met het thema dat ik dit keer voor de Cal heb bedacht. Vier dekens met elk een andere naam, maar met hetzelfde thema.
De namen van de dekens afzonderlijk verklap ik jullie in de blog waarin ik ook de dekens ga laten zien. Het thema verklap ik jullie nu!

We gaan vanaf december werken aan de Cal “HOME SWEET HOME”.
Het is weer een echte woondeken, een gezellige deken, een lekkere knusse deken. Dit thema past perfect bij de dekens die ik heb ontworpen. Ik hoop dat deze deken jullie woonkamers nóg meer maken tot een “home sweet home”. Ik hoop dat thuiskomen, met deze deken op je bank, nog beter zal zijn. Heerlijk, thuis!! Je deken heet je van harte welkom!

Als je straks een pakket besteld bij één van de verkooppunten, krijg je dit label er gratis bij. Is hij niet fantastisch?

Zelf kon ik nog geen minuut wachten met het bevestigen van mijn labels op de dekens die al lagen te wachten!

Ja, op iedere vordering tot nu toe ben ik trots geweest. Ik ben tevreden over hoe alles tot nu toe is gegaan en geworden. Klaar voor start van deze Cal ben ik nog niet, maar dat hoeft gelukkig ook nog niet.
De volgende stap is nu de fotografie. Vandaag bracht ik de dekens weg. Dit is een erg spannend moment. Ik moet ze laten gaan, even aan de professionele handen van een ander overlaten. Gelukkig heb ik er alle vertrouwen in.

Op het moment dat de foto’s klaar zijn en in mijn mail-box zitten, schrijf ik de blog waarin ik echt alles van de dekens ga laten zien. Spannend, zowel voor jullie als voor mezelf. Het voelt een beetje als in mijn blootje gaan. Jullie kunnen dan je oordeel geven en dit kan natuurlijk alle kanten op. Toch maak ik me ook hierover niet zoveel zorgen. Waarschijnlijk komt dit, omdat ik mijn dekens zelf zo ontzettend mooi vind.

De weken dat mijn dekens weg zijn, neem ik even pauze. Ik heb tijd nodig om bij te komen. Ik ben moe en ook mijn gezondheid laat wel iets te wensen over. Schrik dus niet en probeer ook niet te ongeduldig te worden op het moment dat je niet meteen antwoord krijgt op een berichtje of email. De komende weken neem ik even de tijd om op te laden.
Daarna hoop ik weer vol energie en nieuwe ideeën bij jullie terug te komen.

Tot die tijd….
Geniet van je hobby, geniet van het haken. Ik hoop je snel terug te zien hier, in mijn wereldje van Lossen & Vasten.

x
^

Vind je dit leuk?

Like mij op Facebook en blijf op de hoogte van mijn verhalen.