Ieder vrij momentje dat ik heb gaat op dit moment op aan het inpakken van alle bestelde pakketten. Er gaan ontzettend veel bollen garen door mijn handen.

Het is genieten hier, in het atelier van Lossen & Vasten. De dozen met besteld garen worden steeds leger en de stapels dozen die hier straks de deur uitgaan worden steeds hoger. Hoe leuk is dat?
De dag dat we gaan beginnen komt ook steeds dichterbij. Ik merk het aan echt alles. In de eerste plaats aan mezelf. De spanning neemt met de dag toe. Hoe zal het gaan? Hoeveel mensen gaan meehaken? Blijft het een beetje gezellig in de groepen? Vinden jullie het haken aan deze deken net zo leuk als het kijken naar de foto’s van de dekens die ik haakte? Spannend, spannend, spannend, maar o, wat leuk!!
Het lijkt nog maar zo kort geleden dat ik bedacht dat ik tóch nog weer met een Cal aan de slag zou gaan. Toen leek de dag dat ik ook daadwerkelijk wilde beginnen nog zo ver weg!! Als je bedenkt dat ik toen nog niet wist dat het niet januari, maar april zou gaan worden had ik helemaal het geduld bijna niet op kunnen brengen. En nu, het lijkt maar 2 tellen later, is het al zover!! Het garen, dat niet voorradig was en waarover ik me best zenuwachtig maakte of het wel voor 5 april binnen zou komen, zit voor het grootste gedeelte allemaal al in dozen die volgende week jullie kant op zullen komen. Ongelofelijk!! Het is bijna niet te bevatten.

De dozen die hier nog plat waren, zoals ze bij me afgeleverd werden, moesten allemaal in elkaar gevouwen worden en gevuld met prachtige bolletjes garen.
Op de foto hieronder zie je de dozen die ik vorige week al had gevuld. Gisteren kwamen daar nog vele dozen bij.

Vind je het leuk om een beetje een indruk te krijgen van hoe druk ik bezig was? Wilke maakte gistermiddag een paar foto’s van mij, hard aan het werk in het atelier van Lossen & Vasten.

Ieder bolletje in elk van de dozen ging door mijn handen…

Vele malen heb ik dit plakbandautomaat van nieuw plakband moeten voorzien…

Voordat de dozen dicht gingen voegde ik het allerlaatste kleine presentje er nog even aan toe…

En tenslotte plakte ik ze dicht.
Ze zijn nu  bijna klaar om volgende week aan de reis naar jullie toe te beginnen. Eerst print ik komend weekend alle verzendlabels nog uit en plak ze op de juiste doos.
Bij wie een roze pakket heeft besteld plak ik het label op de doos met een “R” en bij wie koos voor het groene pakket plak ik het op de doos met een “G”. Simpel toch???

Wil je graag dat één van al deze dozen jouw kant op komt? Het kan nog. Ik heb nog materiaal voor ongeveer 12 pakketten. Wees er dus snel bij, want Op = ECHT Op.
Je komt via deze link meteen bij de pakketten in mijn online winkeltje terecht. Bestel je je pakket bij mij, dan krijg je de Patronenmap, die speciaal voor deze Cal werd ontworpen, er helemaal voor niets bij. Deze map kun je ook los bestellen. Hij kost €9,95 exclusief verzendkosten. Via deze link kom je bij de map in mijn online winkeltje.

O, wat heb ik er veel zin in! De dag dat het eerste patroon online komt is al over 2 weken!! Bij het eerste patroon krijg je ook een “Voor je begint” met wat extra informatie en een patroontje voor een proeflapje. Op die manier kun je kijken of jouw hand van haken hetzelfde is als die van mij. Je kunt dan kijken of je eventueel een grotere of kleinere naald gaat gebruiken om op dezelfde grootte van deken uit te komen als ik. Ook weet je op die manier zeker dat je genoeg hebt aan hetzelfde aantal bollen als ik gebruikte.

Heerlijk deze laatste weken. Ik krijg steeds meer berichtjes en mailtjes met vragen en opmerkingen. We leven er samen hard naartoe. Het wordt tijd dat het 12 april is. Nog heel eventjes geduld.

Geniet van je hobby, geniet van het haken. Ik hoop je snel terug te zien hier, in mijn wereldje van Lossen & Vasten