De Lossen & Vasten – CAL (3) Dit zijn de kleuren

03 september 2015

Heel langzamerhand begint de herfst ons land weer binnen te komen. Heerlijk, ik houd van dit seizoen! Ik krijg weer zin in warme kleren, wandelen door de droge bladeren, thuiskomen met een rode neus van de kou, warme chocomel en ga zo maar door. Natuurlijk, niet alles aan dit seizoen vind ik even leuk. Zelf ben ik niet zo van de regen bijvoorbeeld. Toch, denkend aan die dikke regenbuien buiten en ik dan heerlijk binnen met mijn joggingbroek aan en een haaknaald in mijn hand op de bank, is dan weer wel aantrekkelijk. Zo zie je maar, voor elk wat wils in ons kleine landje!

En ook gaan we heel langzamerhand richting januari. Nog een kleine 4 maanden en dan is het al zover! Dan gaan we samen haken aan de Lossen & Vasten – CAL! Heb je al besloten of je mee gaat doen? Ik hoop je met het bekend maken van mijn kleurenkeuze te kunnen overtuigen.

Deze maand ga ik hard aan het werk om mijn eigen deken af te krijgen. De kleur van mijn keuze zul je zien in de volgende blog die ik ga schrijven over de CAL. Dan zal ik ook bekend kunnen maken hoeveel garen je nodig zult hebben.
Naast mijn eigen kleur heb ik nog 2 kleurvariaties bedacht. Ik weet uit ervaring dat mensen het vaak moeilijk vinden om kleuren met elkaar te combineren. Daarom heb ik mijn best gedaan nog 2 hele mooie varianten samen te stellen. Natuurlijk mag iedereen voor zichzelf bepalen met welk garen en met welke kleuren ze gaat werken. Iedereen mag meedoen!
Ik ben erg benieuwd waar jullie voor zullen gaan, welke kleur het best in de smaak zal vallen.

Geniet van je hobby, geniet van het haken. Ik hoop je snel terug te zien hier, in mijn wereldje van Lossen & Vasten.

x
^

Vind je dit leuk?

Like mij op Facebook en blijf op de hoogte van mijn verhalen.