De kleuren van de volgende Cal

02 augustus 2017

Zoals ik in mijn vorige blog heb beloofd, ga ik jullie vandaag een kleuren-indruk geven. Als je wilt, kun je me zelfs al laten weten voor welke kleur jij zou gaan. Ik ben zó ontzettend nieuwsgierig!

Op dit moment ligt de tweede deken boven op zolder te blocken, tot nu toe haal ik nog steeds mijn deadlines. Dit is niet altijd eenvoudig, zeker omdat er de afgelopen weken wat onverwachte verplichtingen voorbij kwamen. Ik haalde die “verloren” uurtjes weer in door af en toe een paar uurtjes eerder op te staan. Ook in het weekend haakte ik iets meer dan ik eigenlijk van plan was. Het heeft zijn vruchten afgeworpen. Gisteravond haakte ik de laatste steek van de tweede deken en vanochtend haalde ik haar door een sopje met Eucalan. Ze ligt nu prachtig te zijn op ons logeerbed.
Inmiddels ben ik begonnen aan de laatste weken van deken 3.

O, wat zijn ze mooi!! Ik ben er zo ontzettend blij mee! Ook al weet ik precies de steken, ook al ken ik de deken inmiddels door en door, op het moment dat er weer eentje klaar is en ik zie haar in een andere kleur gaat mijn hartje een beetje sneller kloppen en voel ik mijn ogen stralen. Ik ben zo blij met dit ontwerp!!

Jullie denken natuurlijk: Leuk verhaal, maar laat nu maar eens wat zien. Oké, daar gaat-ie dan, jullie hebben gelijk! Vandaag laat ik een piepklein stukje van de deken zien om een indruk te geven van de drie kleurenvariaties.
Omdat ik ontzettend nieuwsgierig ben naar jullie mening, heb ik er meteen een poll van gemaakt. Zo kunnen jullie aangeven voor welke deken je op dit moment zou gaan en kan ik zien welke deken op dit moment het meest populair is.
Hier zijn ze dan!!

[totalpoll id=”4218″]

Voor mij zijn dit altijd erg spannende momenten. Ik zit straks met zweet in mijn handen te wachten op de eerste reacties. Zullen ze het net zo mooi vinden als ik? Krijgen ze er, net als ik, ook steeds meer zin in?
Gelukkig is dit leuke, positieve spanning. Dit hoort bij het samen toeleven naar de dag dat we gaan starten. Zoals jullie weten zal dit zijn op 6 december. Heerlijk om dit zo met jullie te doen!

Voor vandaag was dit de informatie die ik wilde delen. Ik ga weer terug naar mijn plekkie in het hoekje van de bank. De derde deken wil ik graag klaar hebben voor het weekend begint. Volgende week woensdag hoop ik de laatste steek te haken aan de vierde deken. Deze deken kan dan nog mooi een paar dagen drogen voor ik ze alle vier wegbreng voor de fotografie. Dat staat gepland op 14 augustus.
Druk, maar vooral leuk!!!

2017-07-28 15.20.43

Geniet van je hobby, geniet van het haken. Ik hoop je snel terug te zien hier, in mijn wereldje van Lossen & Vasten.

x
^

Vind je dit leuk?

Like mij op Facebook en blijf op de hoogte van mijn verhalen.