Mijn haaknaald en ik maken het goed, ondanks de vele overuren. Heel wat uren zijn we aan elkaar verbonden, maar gelukkig is dit tot nu toe nog steeds geen straf!

Heel vaak begin ik ’s morgens om 8 uur al te haken. Mijn agenda is streng. Per week “moet” ik  twee Cal-weken aan drie dekens hebben gehaakt. Dat betekent dat ik op het moment 6 keer zoveel per week moet haken als jullie straks moeten wanneer deze Cal is gestart.
Gelukkig is dit geen straf, af en toe wel een klein beetje stress. Daarover kan ik dan weer goed met mijn haaknaald praten. Ze luistert goed en levert niet al teveel commentaar.
Over het algemeen doet ze ook redelijk goed wat ik wil. De fouten die we samen maken zijn beperkt en de deadlines die ik voor mezelf heb gesteld halen we over het algemeen steeds mooi op tijd.
Dat moet ook wel, want op 14 augustus moeten er vier dekens ingeleverd worden voor de fotografie. Op dit moment heb ik één deken klaar, van twee dekens heb ik negen Cal-weken klaar en van de laatste deken heb ik acht Cal-weken klaar. Voor zaterdag moet ik dus aan de laatste deken nog één Cal-week haken om weer op schema te liggen. Volgende week haak ik aan alle drie de dekens week tien en elf en daarna haak ik ze om de beurt af. Dit doe ik zo, omdat ik dan alle drie de dekens om de beurt kan blocken op het moment dat ik de laatste weken aan de volgende deken haak. Snap je me nog een beetje??
In ieder geval gaat het goed!

Nadat alle drie de dekens zijn ingeleverd, moet er nog van alles gebeuren. De patronen moeten compleet gemaakt worden en vertaald. Er moet van alles ontworpen worden om de verpakking en bekendmaking van deze Cal te kunnen starten en ga zo maar door! Geloof me, na 14 augustus zitten we met z’n allen nog niet stil! Achter de schermen wordt, tot op het laatste moment, hard gewerkt.
Tussendoor willen we natuurlijk ook nog even vakantie vieren, ook dat staat allemaal in de planning.

Als alles dan echt klaar is en ook de pakketten in de winkels liggen, gaan we starten! Dit doen we op woensdag 6 december. Zet het maar groot in je agenda, net als ik!

2017-07-20 12.27.57

Dit keer gaat de Cal 14 weken duren. Op 7 maart zal ik dus voor de allerlaatste keer een patroon plaatsen.
Hierover nog niet getreurd, we moeten nog starten!!

Ik heb er zó ontzettend veel zin in! Hopelijk delen jullie dit met me. Zelf vind ik de dekens echt prachtig, stuk voor stuk. Dat ik dit patroon mocht ontwerpen, dat ik dit idee ervoor kreeg, is iets waar ik heel dankbaar voor ben. Ik ben er trots op dat dit ontwerp van mijn hand komt.

In mijn volgende blog ga ik jullie de verschillende kleuren verklappen. Alles op zijn tijd!
Als mijn agenda het een beetje toe wil staan zal die blog over één tot anderhalve week geplaatst worden. Ik weet het, ik vraag een hele hoop van jullie geduld. Aan de andere kant is het toch ook wel erg gezellig om samen naar naar 6 december toe te leven en is een beetje spanning toch ook wel heel erg leuk! Of heb ik het mis?
Ik zie jullie dan!!

Geniet van je hobby, geniet van het haken. Ik hoop je snel terug te zien hier, in mijn wereldje van Lossen & Vasten.