De Cal-Pakketten gaan naar de winkels

09 oktober 2017

Nog acht weekjes en dan is het zover! Ik zit dan weer met trillende handjes achter mijn laptop om het eerste patroon te plaatsen. Jullie wachten met spanning af wanneer het er eindelijk zal staan. Het is dan 6 december, de start van de Cal “Home Sweet Home”.
We zijn er bijna klaar voor! Stapje voor stapje naderen we de startlijn. De stap die we nu gaan zetten zijn de garenpakketten. Om te kunnen beginnen zal je toch echt het garen in huis moeten hebben. Zonder haaknaald en zonder garen komt er geen Cal-Deken uit je handen tevoorschijn.
Daarover gaat deze blog.

Vandaag mag ik jullie de datum gaan vertellen waarop de pakketten in de winkels zullen liggen. Het wordt steeds een stukje spannender en steeds een stukje leuker. Als straks het garen in de winkels ligt, kan ik het patroontje voor een proeflapje gaan plaatsten. Zo komen we samen steeds een stukje dichterbij.

Scheepjes zal vandaag naar alle winkeliers een mail sturen dat ze vanaf nu een voororder kunnen plaatsen.
Op 30 oktober zullen de pakketten naar de winkels gebracht worden, waar ze dan vanaf 31 oktober te koop zijn. Heb je je pakket al van te voren besteld, dan zal je deze waarschijnlijk op 31 oktober in huis kunnen hebben.
Deze datum is perfect gekozen, want ook op de KreaDoe van 1 tot 5 november, kun je dus je pakket voor deze prachtige Cal aanschaffen.

2017-10-09 11.44.49

Vandaag zal ik in de Facebookgroep een bestand aanmaken waarin alle winkeliers die de pakketten willen gaan verkopen, reclame kunnen maken. Zo weten jullie dus precies waar je terecht kunt voor een pakket. Ik probeer het allemaal zo eenvoudig mogelijk voor jullie te maken.

Natuurlijk mag je ook dit keer je deken haken met de kleuren en het garen dat je zelf graag wilt. Je krijgt er dan alleen niet het prachtige, door onze jongste zoon ontworpen, label bij.

Langzaam maar zeker komen we dichterbij december. Langzaam maar zeker komt toch echt de dag dat we kunnen starten met deze mooie deken. Ik ontwierp haar met zoveel liefde en ik ben zo ontzettend blij met het resultaat! Hopelijk zullen jullie over een aantal maanden hetzelfde gevoel hebben als ik toen ik de laatste draad van de deken had afgehecht. Ik hoop dat “Home Sweet Home” voor jullie net zo’n mooie zin is en net zo waar is als dat het voor mij is!
We gaan met z’n allen weer voor een heerlijke tijd en voor een prachtige deken. Ik verheug me nu al op alle foto’s!

Of je nu gaat kiezen voor “Live” (leef), “Love”(heb lief), “Laugh”(lach) of “Enjoy” (geniet), maakt helemaal niet uit. Met elk van deze dekens heb je voor de goede gekozen, ze zijn prachtig mooi!

Nog eventjes geduld, maar wel weer een stapje verder!

Geniet van je hobby, geniet van het haken. Ik hoop je snel weer terug te zien hier, in mijn wereldje van Lossen & Vasten.

x
^

Vind je dit leuk?

Like mij op Facebook en blijf op de hoogte van mijn verhalen.