Heel veel kleuren, heel veel cirkels, heerlijk garen, een geweldig patroon. Wat heb ik met veel plezier aan deze deken gewerkt. Wat ben ik blij met deze deken, mijn CirkelDeken!

Hij is eindelijk weer thuis, deze prachtige deken.
Nadat ik klaar was met het haken ervan, nam ik hem mee om te laten zien aan mensen die er verstand van hebben. Ze waren er helemaal weg van en vroegen of ik de deken achter wilde laten. Ik ging weg, terug naar huis, zonder deken.

Een aantal maanden later, je zou denken dat ik bijna vergeten was dat ik deze deken had gehaakt, kreeg ik een berichtje. Mijn deken, mijn CirkelDeken, zou geplaatst worden in het blad Hobbyhandig!
Wat was ik blij en wat was ik trots. Weer iets nieuws in mijn haak-carrière. Er gebeurd een hoop, maar deze had ik nog niet meegemaakt.
Toch was het echt waar. Ik werd op een gegeven moment gebeld of ik de foto’s van het patroon op wilde sturen. Natúúrlijk wilde ik dat. Het was even goed uitzoeken welke van de vele foto’s die op mijn  computer stonden ik wel en welke ik niet had gebruikt in mijn patroon, maar ze kregen ze dezelfde dag nog van mij. Gelukkig hadden ze de deken opgestuurd gekregen, dus konden ze daar zelf foto’s van maken. Dat had ik namelijk nog niet eens gedaan.
De weken gingen voorbij en ik werd steeds nieuwsgieriger. Zou hij er echt in staan? Zo ja, hoe? Hebben ze mooie foto’s gemaakt? Ik vond het zó ontzettend spannend allemaal! Tot op een dag de postbode voorbij kwam en iets bij ons in de brievenbus gooide. Daar lag hij, op de deurmat, de Hobbyhandig!

2016-12-12-14-05-58

Volgens mij heb ik nog nooit zo gehaast iets dat met de post kwam, opengemaakt. Meteen al bij de inhoudsopgave zag ik dat mijn deken er wel degelijk in stond, op bladzijde 70!

2016-12-12-14-06-33

Wat was ik en wat ben ik trots! Wat hebben ze mijn deken mooi op de foto gezet! Wat vind ik het leuk dat heel Nederland mijn deken nu vanuit een tijdschrift kan haken. Hoe anders, hoe bijzonder, hoe leuk en hoe geweldig?

Helemaal op het eind staat het bewijs. Deze deken heb ik ontworpen, dit patroon is van mij, kijk zelf maar!

2016-12-12-14-08-08

Weer een ervaring rijker, een hele leuke ervaring zelfs!

Ongeveer een week nadat mijn mooie CirkelDeken in dit tijdschrift was geplaatst, kwam hij weer thuis. Wat was ik blij. Ik had wel eens verhalen gehoord over zoekgeraakte dekens en dat soort vervelende dingen en hoopte niet dat mij dat zou overkomen. Het worden toch een soort van “kindjes”, zeker de grote haakprojecten.
Gisteren was het zover, mijn man en ik gingen op pad om foto’s voor de blog te gaan maken.
We stapten in de auto en zochten een mooi gebied op. We hadden er zin in! Lekker wandelen en mooie plekjes zoeken om te fotograferen. Even leek dit letterlijk in het water te vallen. We waren de auto nog niet uit of het begon te regenen. Toch gaven we het niet op. Zin om te wandelen hadden we nog steeds en of we nog aan foto’s nemen toekwamen zouden we wel afwachten. Gewapend met een paraplu begonnen we aan onze wandeling. Het was écht modderig!

2016-12-11-15-33-09

Hoe modderig en hoe regenachtig het ook was, het was héérlijk! Even weg, even eruit, even in de natuur!
Ineens werd het droog. Voorzichtig begon ik mijn deken uit te pakken en op het eerste plekje mooi neer te leggen.

Wat komen die prachtige, natuurlijke kleuren toch goed uit zo midden in de natuur!
Het bleef droog, dus een stukje verderop pakten we weer de deken uit de rugtas en gingen weer aan de slag! Uiteindelijk hebben we op vier verschillende plekken binnen de wandeling nog foto’s kunnen maken. De één nog mooier dan de ander!

Een mooie deken om aan te werken, een geweldig artikel in een tijdschrift en prachtige foto’s tijdens een heerlijke boswandeling. Het kan niet meer stuk, ik ben weg van deze deken.
Nu krijgt hij een mooi plekje in ons huis, hij mag uitrusten van zijn avontuur.

Wil je deze deken ook graag maken? Dat kan! Je kunt het patroon hier gratis downloaden.

Om mijn deken helemaal compleet te maken, kreeg hij van mij nog het officiële “Lossen & Vasten” label. Dat blijft steeds weer bijzonder, mijn eigen label!

Geniet van je hobby, geniet van het haken. Ik hoop je snel terug te zien hier, in mijn wereldje van Lossen & Vasten.