Voorjaar in een pakketje

02 mei 2017

Tot nu toe waren het verrassingspakketten, vandaag maak ik de dozen voor jullie open en mag je een kijkje nemen. Vier projecten in één pakket, hoe leuk is dat?

Een aantal weken geleden plaatste ik een blog over de verrassingspakketten. Deze pakketten kregen de namen “Een momentje voor Jezelf” en “Gezellig Buiten”. In ieder pakket zitten vier projecten die je kunt haken voor jezelf of voor een ander. In het ene pakket zitten allemaal projectjes om zelf van te genieten en in het andere pakket zitten vooral projectjes om het buiten gezellig te maken. Natuurlijk geldt voor beide pakketten dat het genieten is om ermee bezig te zijn.
Tot op vandaag was het min of meer een geheimpje wat er in de pakketten zit. Het was écht een verrassing, een cadeautje voor jezelf. Deze foto’s waren het enige dat je van te voren te zien kreeg.

De meeste van jullie vonden dit erg leuk. Ik kreeg dan ook ontzettend veel lieve, positieve reacties van de ontvangers.
Ook waren er mensen die nog een beetje terughoudend waren en niet het geld uit durfden te geven voor iets waarvan ze geen idee hadden wat ze zouden krijgen. Ook logisch, dit snap ik heel erg goed. Toch hebben we deze pakketten als verrassingspakketten online gezet. Soms maak je keuzes waarvan je weet dat de één het erg leuk vindt en de ander iets minder.

Vandaag heb ik een nieuwe verrassing, ik ga de pakketten laten zien. Op deze manier kun je, als je dit wilt, tóch nog een pakket aanschaffen als blijkt dat je de inhoud van de dozen wel erg leuk vindt. Je weet nu wat je koopt.
Zelf ben ik nog steeds erg blij met de inhoud van de pakketten. Je krijgt echt alles wat je nodig hebt om te kunnen maken wat je op de foto’s ziet.

Ik begin met “Een momentje voor Jezelf”.
Wat vond ik het toch ontzettend leuk om voor dit onderwerp projecten te bedenken. Het was heerlijk om mee bezig te zijn. Als het dan ook nog eens wordt wat je wilde dat het zou worden, is het helemaal geweldig.
Ik haal even één project naar voren. Het Haak-etui. Al zo lang wilde ik een haak-etui dat ik zelf bedacht en gemaakt had! Het kwam er alleen steeds niet van. Ik wist dus ook meteen nadat het thema voor dit pakket verzonnen was wat er in íeder geval in zou komen! Ik ben er blij mee en ik denk dat het een geweldig etui is in gebruik. Om het feest helemaal compleet te maken hebben we bij het patroon en het garen voor dit etui ook nog eens een schaartje, 3 stekenmarkeerders en een haaknaald verpakt.

Verder zit in hetzelfde pakket nog een telefoonhoesje, een prachtige, chique sjaal en een theeglas-jasje. Bij het theeglas-jasje krijg je ook het glas erbij. Je ziet het, het is een erg compleet pakket. Alles wat je nodig hebt om de projecten te kunnen maken zit erbij en zelfs nog een hoop extra’s.

Bij het pakket “Gezellig Buiten” licht ik de vlaggenlijn er even uit. Nooit wilde ik een vlaggenlijn haken, dat liet ik lekker aan anderen over.
Vlaggen in de tuin vond ik sowieso geen goed idee. Niks voor mij, dacht ik. Tot we dit thema hadden verzonnen…
Nadat we een tijdje hadden gebrainstormd over de inhoud van dit pakket vond zelfs ik dat een vlaggenlijn eigenlijk een “must” was. Dé manier om je tuin gezellig te maken, buiten kunnen zitten is tenslotte eigenlijk een feestje! Bij een feest horen slingers en bij slingers denk je toch al gauw aan een vlaggenlijn. Ik was om en ging bedenken hoe ik mijn vlaggenlijn wilde gaan maken.
Als er al heel veel kleur in zit, mag het patroon wel wat eenvoudiger blijven vond ik zelf. Een klein beetje variatie in grootte leek me ook wel heel erg leuk. Hiermee ging ik aan de slag en dit is het resultaat. Het idee van de strikjes en de bloemetjes kwam pas toen de vlaggenlijn al helemaal klaar was.
Niks voor mij, zo’n vlaggenlijn heb ik altijd gedacht. Nu hij klaar is en in dit pakket zit ben ik toch wel heel blij dat ik hem heb ontworpen. Ook vind ik het erg leuk om in het bezit te zijn van een gehaakte vlaggenlijn. Dat hoort toch ook eigenlijk wel een beetje als je haakpatronen ontwerpt, vind je niet?

De tafelloper en/of sjaal is ook weer een project waar ik erg blij mee ben. Zelf denk ik dat ik haar vooral als sjaal zal gaan gebruiken. Een prachtige, vrolijke, zomerse sjaal, heerlijk om over je schouders te leggen. Echt ideaal voor als er even een fris windje staat of als je ’s avonds buiten zit en het toch wel een klein beetje kil gaat worden.
Ook als tafelloper doet ze het erg goed. Je tuin is in één klap een bron van gezelligheid, zeker als je ook de vlaggenlijn hebt hangen!

Tenslotte vind je in dit pakket nog een windlichtje dat je kunt omhaken en 2 drinkglazen met deksels en onderzetters. Het glazen windlichtje, de drinkglazen, de rietjes, de knopen, alles wat erbij hoort vind je in het pakket.

Het zijn nog steeds dezelfde pakketten als vier weken geleden, maar nu weet je wat je aanschaft. Zijn het geen gezellige pakketten? Je haalt hiermee het voorjaar echt in huis en tuin en stuk voor stuk zijn het prachtige projectjes om mee aan de slag te gaan.

Op 14 mei is het Moederdag. Hoe leuk en origineel is het om dit aan je moeder te geven op deze speciale dag?

Ik hoop dat ik je blij heb gemaakt met het openen van de dozen. Wil je alsnog met deze projecten aan de slag? Je kunt ze bij mij in mijn winkeltje bestellen.
Ik wens je vast heel veel haakplezier toe!

Geniet van je hobby, geniet van het haken. Ik hoop je snel terug te zien hier, in mijn wereldje van Lossen & Vasten.

x
^

Vind je dit leuk?

Like mij op Facebook en blijf op de hoogte van mijn verhalen.