Week 6 Home Sweet Home

2017-09-23 11.48.59

Met inmiddels 25.000 leden gaan we week 6 in van deze Cal.
Wat ben ik ontzettend blij met jullie resultaten en jullie enthousiaste reacties hierop! De dekens worden prachtig! Ze worden steeds groter en krijgen ook steeds meer het karakter van de deken die ze gaan worden. Ik ben trots en ik hoop dat jullie dat ook zijn!!

Vandaag haken we weer een aantal verschillende steken. Van één van de nieuwe steken is ook een filmpje gemaakt. Dit is de Ster-/Irissteek. Ik heb de steek deze dubbele naam gegeven, omdat ik deze steek zelf steeds Iris heb genoemd. Op veel plaatsen wordt het ook de Stersteek genoemd. Om het nóg ingewikkelder te maken heeft de steek die ik eerder in deze Cal gebruikte in de haakbijbel ook de naam Stersteek gekregen.
Het filmpje vind je onder video’s op mijn website of onder Cal#3.

Van de “Metselsteek” hebben we geen filmpje gemaakt. Het ontbrak ons aan tijd om van de steken die uit meer dan één toer bestaan ook nog filmpjes te maken. In mijn uitleg heb ik geprobeerd nóg duidelijker te zijn en ook heb ik volgens mij erg duidelijke foto’s hiervan gemaakt.
Het gaat jullie vast en zeker lukken. Mocht dit niet het geval zijn, dan zij er genoeg mensen in de groep die je met heel veel plezier willen helpen.

Ik wens jullie een hele gezellige haak-week toe!!

Liefs, Joke

———————————————————————————————————————————————————————-

We start this week with more than 25000 people in this group!
I’m so glad to see the great results and to read all the enthousiastic reactions! All the blankets are getting beautiful. They get bigger and become more and more the blankets they will be at the end. I’m very proud and I hope you are too!!

Todat we start to crochet some different stiches again. There’s one new video. This is the Starstitch or, how I call it often, the Irisstitch.
You can find it under video’s or under Cal#3 on my website.

We didn’t make a video of the “Mason-stitch”. We simply didn’t have the time to do this. I tried to explain it even better and also made some clear pictures of it.
I’m sure you will manage! If not, you can find lots of help in the Facebook-group.

Wish you all a very nice crochet-week!!

Love, Joke

Download het patroon Download (English)