Week 2 Home Sweet Home

2017-09-23 11.48.59

Het eerste deel van de Cal zit erop! Wat zijn jullie goed bezig!!
De meest gestelde vraag van de afgelopen week was toch wel of het erg is dat de boord wat trekt.
Nee, dit is niet erg en het was bij mij ook het geval. Dat is wat een boordsteek doet. Je zult het wel vaker tegenkomen deze Cal. Bij de uiteindelijke rand gaat dit helemaal goedkomen.
Als het echt té erg is is het misschien goed om voor je werk boven de boord een wat kleinere  naald te nemen. Doe dit even naar eigen inzicht, maar onderschat niet de flexibiliteit van garen!

We gaan verder met week 2! Heerlijk haken aan je prachtige deken! Steeds een stukje groter en steeds een stukje mooier! Blijf genieten lieve mensen!

Ik wens jullie allemaal heel veel haakplezier toe!

Liefs, Joke

———————————————————————————————————————————————————————-

The first part of this Cal has been crocheted. You’re doing well all together! The most asked question this past week was about the board. Do I do something wrong when it is a little smaler than the rest of my work? No! That’s what a board does, it pulls a little!
Don’t underestimate the flexibility of yarn! When the final board comes around it, it will all be solved!

Let’s go on. Here’s the second part of the pattern. Have fun working on this beautiful blanket. It’s becoming a littlle bigger and nicer every week. Keep enjoying it dear people!!

Have a great week.

Love, Joke

 

Bestel het pakket Download het patroon Download (English)
 • Peet

  Hallo, ik loop een beetje achter. Ik ben bij toer 24. Hier raak ik het spoor bijster. Moet ik de uitleg bij toer 24 steeds herhalen en heb ik dan steeds de helft van de boog van toer 23 gevuld met stokjes en komt dan de andere helft als ik toer 25 haak? Help!!😯 groetjes

  • lossenenvasten

   Wat je zegt klopt helemaal! Het gedeelte tussen * en ** blijf je steeds herhalen.
   Heel veel plezier en succes!

   • Peet

    Dankjewel, ik ga verder. Ik vind het zo leuk. Ik heb sinds de lagere school niet gehaakt, zo’n 40 jaar geleden. Stomverbaasd en blij dat ik het kan😀

    • lossenenvasten

     Supergoed om te horen!! Blijf genieten!