Week 1 Najaars-Cal

2016-08-23 13.25.12

Eindelijk, eindelijk is het dan zover. We mogen beginnen!
Staat je doos met garen naast je en heb je je haaknaald in je hand? Heb je genoeg koffie, thee en lekkers om je heen verzameld om de komende uren door te komen? Dan ben je er klaar voor!
Hier is dan het eerste patroon van deze nieuwe Cal. Ik hoop dat je er met heel veel plezier aan zult werken. Ik deed mijn best om alle steken zo duidelijk mogelijk uit te leggen met foto’s, maar mocht het niet lukken dan heeft onze middelste zoon ook nog eens alle steken voor je gefilmd. Meer konden we niet voor je doen. De filmpjes kun je vinden op mijn website. http://lossenenvasten.nl/videos/
O
ok kun je ze vinden door op de website te klikken op het kopje “Cal” en dan naar Cal #2 te gaan. Ook daar staat een kolom met de filmpjes die ik voor deze deken gebruik. Onze oudste zoon heeft zijn best gedaan alles zo vindbaar mogelijk voor jullie te maken.
Let ook nog even op de mooie bovenkant van de patronen. Dat heeft onze jongste zoon voor me gemaakt. Zijn ze niet geweldig, die zonen van mij?

Ik wens je heel veel plezier toe bij het haken deze week. Geniet ervan, laat het echt een ontspanning blijven!

 

Download het patroon Download (English)
  • Janet Terpstra

    Goedenmiddag, ik ben al druk bezig met het eerste stukje. De dauwdruppels lijken heel anders aan de achterzijde, klopt dit, ik zie namelijk op de foto alleen de voorzijde.

    • lossenenvasten

      Dat je kunt zien dat je de andere kant bekijkt klopt, maar spectaculair anders zijn ze bij mij niet.