Vest Aline

2016-11-12-12-02-28

Dit prachtige vest kreeg van mij een prachtige naam. Je kunt er alles over lezen in de blog die ik erbij schreef.
Het garen was geweldig om mee te haken, het patroon is een feest. Ook het dragen van dit vest is ontzettend fijn, het liefst doe ik haar nooit meer uit!
Wil je dit vest ook gaan haken? Je kunt het patroon hier gratis downloaden. Het garenpakket kun je eventueel bij mij in mijn winkeltje aanschaffen. Daarvoor kun je klikken op deze link. Je krijgt het originele Lossen & Vasten label er dan gratis bij.

Download het patroon
 • Patricia Caminada

  Goedemorgen Joke. Vrolijk Kerstfeest en hartelijk dank voor het patroon :) Ook bedankt voor de items en patronen in je verrassingsdoos. Reuze leuk !

  • lossenenvasten

   Fijn dat je er zo blij mee bent!

 • Tanja Piera

  Dag Joke. Wat een mooi patroon! Ik zie alleen geen maten voor een proeflapje vermeld. Dat maakt het lastig om een omrekening te maken als ik het vest met een ander garen wil haken. Heb je voor mij het aantal steken voor bv 10x10cm van jouw vest?
  Al vast een goede jaarwisseling gewenst.
  Hartelijke groet, Tanja

  • lossenenvasten

   Hallo Tanja,
   Ik ben inderdaad zelf ook erg blij met het vest.
   Een proeflapje kan ik je niet aan helpen. Ik heb even vanuit mijn eigen vest gemeten en 10 x 10 centimeter is ongeveer 10 steken bij 5 toeren.
   Ik hoop dat je hiermee verder kunt.
   Groetjes, Joke

   • Tanja Piera

    Ja, daar kan ik zeker verder mee. Dank je wel, ik ga aan het rekenen!
    Groetjes

 • Annet

  Dag Joke, ik vind dit een erg mooi vest. Graag hoor ik van jou welke moeilijkheidsgraad het patroon is. Heb vroeger veel gehaakt, maar daarna jaren niet meer. Zou er wel graag aan beginnen, maar weet niet of dat te hoog gegrepen is. En valt het vest groot of klein uit? Groeten, Annet

  • lossenenvasten

   Hallo Annet,
   Leuk dat je het vest zo leuk vindt! Ik denk zelf dat dit goed te doen moet zijn. Ik heb het volgens mij vrij duidelijk beschreven. Je kunt gewoon, als je hetzelfde garen als ik gebruikt, je eigen maat haken.
   Veel plezier en succes!
   Groetjes, Joke