Lossen & Vasten Deken “Joke”

2017-01-05-15-15-53

Wat is het een fijne steek om te haken en ook een prachtige steek om te zien. Losse, vaste, losse, vaste, als een liedje klinkt het in mijn hoofd.
Ik ben nog steeds erg blij met deze deken, ondanks dat hij toch al meer dan anderhalf jaar bij mij in de woonkamer ligt te pronken.
Volgens mij wordt ik hem nooit zat!

De kleuren van mijn deken heb ik gebaseerd op de kleuren van mijn servies van Room Seven. Mooie zachte, chique kleuren. Net als in het servies liggen al deze kleuren op een helderwitte ondergrond.

Het patroon heb ik aangepast op een ander garen, de Colour Crafter van Scheepjes. Op deze manier wordt de deken betaalbaar en je hebt nog steeds een goede kwaliteitsdeken op je bank liggen. Ook is hij nog steeds heerlijk zacht, net als de “oude” deken. Dit garen is er in maar liefst 93 kleuren, dus er zit vast wel een combinatie voor je bij!

Wil je deze deken gaan maken en meteen het garen ervoor bestellen? Dat kan! Als je klikt op deze link kom je meteen op de goede plek in mijn winkeltje terecht. Je kunt daar kiezen voor dezelfde kleuren als ik koos voor mijn deken, maar je kunt ook je eigen kleuren kiezen.

Wil je de blog lezen die ik schreef bij dit patroon, dan kun je klikken op deze link.

Ik wens je vast heel veel haakplezier toe!

 

Download het patroon