Een heerlijk robuuste deken

2016-02-14 12.39.36

Een deken in aarde-tinten, een deken met de kruissteek samen met de ster-steek én een deken van deze dikte, ze stonden alle drie nog op mijn verlanglijstje. Hoe geweldig gaaf is het dan als je deze drie wensen in één keer van je lijstje kunt schrappen?
Ik ben erg blij met de deken die ik heb gemaakt. Zowel het haken ervan als het hebben ervan was en is geweldig! Wil je deze deken ook gaan haken? Het patroon kun je hier gratis downloaden.
Het garenpakket van deze deken kun je bij mij in mijn winkeltje kopen. Als je klikt op “mijn winkeltje” kom je in de webshop.
Wil je de hele blog lezen die ik bij deze deken schreef? Die kun je hier vinden. Heel veel plezier!

 

Download het patroon
 • Anne Fraser

  Once I finish your CAL then I think this lovely chunky blanket will be my next project! I like the look of this a lot. Unlike the CAL where you have spoilt me by providing English instructions, met deze moet ik wel mijn Nederlands gebruiken :) Ik heb het snel door gelezen, en het is wel duidelijk geschreven dus ik hoop niet in de knoop te komen. Thank you for sharing this! groeten uit Scheveningen, Anne

  • lossenenvasten

   O wat vervelend dat ik dit nu pas lees! Heb je inmiddels de deken gehaakt? Wat lijkt het me heerlijk om beide talen zo goed te beheersen dat je ook de patronen in beide talen kunt lezen! Compliment!!

 • Kelly Maat

  hey. wat een geweldige deken!!. Mag ik vragen waar je de katoen gehaald hebt? Gr Kelly

  • lossenenvasten

   Dank voor je compliment! Zelf vind ik hem inderdaad ook erg mooi!
   Deze deken is gemaakt van de Weekender van Stylecraft. Via Google vind je vast wel een aantal winkels die dit verkopen.

 • www.hakenmetmij.nl

  Hoi! Ik heb dit patroon doorgelinkt vanuit mijn haakpatronen site: http://hakenmetmij.nl/gratis-haakpatroon-deken-lossenenvasten/

  • lossenenvasten

   Leuk! Dankjewel!!

 • Wendy Bracke

  Hoi wat een mooi deken en heb mijn wol aangekocht bij zeeman en gebruik wel haaknaald nr 8 voor de opstart en dan gebruik ik nr 6.
  Heb al een deel gehaakt en heb toer 3 reeds gedaan maar alleen zit ik met de vraag als je van kleur moet veranderen of je de vorige kleur er aan moet laten of niet.

  • lossenenvasten

   Zelf knip ik de draad altijd af en hecht ik opnieuw aan. Heel veel plezier verder!