Cirkel-Deken in Colour Crafter

2017-03-10 13.48.24

Deze deken doet iets met me, ik vind hem zelf zó geweldig mooi! Ik ben er ontzettend trots op dat hij uit mijn brein tevoorschijn is gekomen. Ik ontwierp hem met de Einband van Lopi, een IJslandse wol. Zelf vind ik dit een prachtig garen, maar ik snap ook heel erg goed dat dit niet voor iedereen haalbaar is om aan te schaffen.
Toch wilde ik graag dat hij door veel mensen gehaakt zou worden en daarom heb ik het patroon omgezet naar een patroon met de Colour Crafter van Scheepjes. Nu kan iedereen voor zichzelf kiezen. Ook dit is een garen waar ik erg blij van word. Het is een Acryl, maar hij heeft zo’n ontzettend mooie kwaliteit! Het is zacht, het is warm aan de ogen en het is verkrijgbaar in ontzettend veel kleuren! Gelukkig heb ik tussen al die kleuren exact dezelfde kleuren kunnen vinden als die ik gebruikte in de originele deken. Geweldig toch?

Wil je met deze deken aan de slag? Je kunt het patroon hier nu gratis downloaden. Het garen voor deze deken kun je als pakket bij mij in mijn (online) winkeltje aanschaffen.

Ik wens je vast heel veel haakplezier toe!!

Download het patroon