Het voorjaar is voorbij, het is zomer!

21 juni 2017

Het is nu echt officieel…het is vandaag zomer!
De warme dagen gaven ons het gevoel al een tijdje, maar het was echt nog lente. Nu niet meer, 21 juni betekent dat de zomer is begonnen. Een nieuw seizoen, ook voor Lossen & Vasten.

Buiten in de tuin staat alles in volle bloei! Bloemetjes en plantjes strekken zich uit naar het licht. Het licht van de zon doet wonderen! Zowel mensen als dieren en ook bloemen en planten genieten. Het licht van de zon tovert een glimlach op ons gezicht. We komen weer helemaal tot leven!

We genieten van het buitenleven, de barbecue staat regelmatig weer aan. Is het niet bij onszelf, dan ruik ik die heerlijke geur wel vanuit de tuin van iemand anders uit de buurt. Dit is genieten!
Ook beginnen we uit te kijken naar de vakantie. Nog een paar weekjes en dan is het schooljaar alweer voorbij. Even helemaal niks, even een periode van rust, nieuwe energie opdoen voor het jaar dat weer gaat komen.

Met het eindigen van de lente en de start van de zomer sluiten we ook de Voorjaarspakketten-actie af. Er staan nog een paar pakketten in het magazijn. Deze kunnen nog worden aangeschaft, maar als ze op zijn is het echt voorbij.
Vanaf vandaag kun je alle patronen hier op de website gratis downloaden. In mijn winkeltje kun je van alle projecten apart een garenpakket aanschaffen. Zoals alle projecten op de website dat hebben, heb ik nu ook de projecten uit het Voorjaarspakket allemaal een naam gegeven.

We hebben nu Iris, de Vlaggenlijn. Het patroon van haar vind je hier.

Ook is Dottie, de Zomersjaal toegevoegd. Daarvan staat het patroon achter deze link.

Verder is er het prachtige Windlichtje, Sanne. Haar vind je hier.

Ruby en Sonja, het Glas-Deksel en de Onderzetters. Wat een prachtig setje is dit toch! Het deksel is het ideaal tegen het ongedierte in je tuin. Wil je deze set maken? Het patroon kun je hier downloaden.

Dan is er ook nog de Voorjaars-Sjaal. Haar heb ik de naam Roos gegeven. Het patroon van Roos vind je hier.

Judith, het Haak-Etui is eigenlijk een must-have voor de hakende vrouw! Ze is erg goed gelukt en ook zó handig in gebruik! Het patroon kun je hier vinden!

Een prachtig telefoonhoesje. Haar gaf ik de naam Belle. Hier vind je het patroon.

Tenslotte hebben we nog Kim, het Theeglas-Jasje. Wat heb ik al veel plezier van haar gehad. Snel beginnen? Het patroon vind je hier.

Negen nieuwe patronen zijn er toegevoegd op de website. Welkom dames!!!
Allemaal heerlijke projectjes om te haken in de tuin, op vakantie of gewoon lekker binnen op de bank. Ik hoop dat je blij bent met deze toegevoegde patronen. Zelf ben ik erg tevreden over ieder ontwerp. Mooie en nuttige projecten om te gebruiken in huis en in de tuin. Twee prachtige sjaals die je beschermen tegen de felle zon, maar die ook heerlijk zijn als het ’s avonds wat gaat afkoelen. Een feestelijke vlaggenlijn die het buiten zitten nóg gezelliger maken. Krijg je al zin om te beginnen? Gaan je handen al jeuken?

Ik wens je een hele fijne zomer toe!

Geniet van je hobby, geniet van het haken. Ik hoop je snel terug te zien hier, in mijn wereldje van Lossen & Vasten.

  • Margaret

    Wat een heerlijke zomerverzameling. Het een is nog mooier dan het ander. Bedankt voor al die inspiratie en voor al die heerlijke patronen. Wij hoeven ons niet te vervelen.

    Groetjes, Margaret

    • lossenenvasten

      Graag gedaan!

x
^

Vind je dit leuk?

Like mij op Facebook en blijf op de hoogte van mijn verhalen.