Een dag in het magazijn

09 december 2016

Gisteren was ik een dag in het magazijn om te helpen met  het inpakken van alle kerstpakketten die besteld waren. Ik heb het reuze naar mijn zin gehad! Wat hadden we het druk, ontzettend druk!
Op de terugweg zei mijn schoonvader in een WhatsApp  tegen mij: “Druk zijn is niet erg, als je het maar naar je zin hebt”. Hij heeft helemaal gelijk, het was een dag met een sterretje!

Henriëtte, jullie kennen haar wel (zij houdt zo ontzettend trouw de lijst met woonplaatsen bij), kwam een paar uurtjes helpen. Een paar extra handjes kunnen we wel gebruiken in deze drukte. Het werkt ook zo heerlijk als je met z’n tweetjes bent, het gaat dubbel zo snel en het is ook minstens dubbel zo gezellig!

We zetten eerst alle doosjes in elkaar. Daarna kwam er een mooi foliepapiertje in te liggen.

Hierna volgden de patronen en de inhoud van het pakket. Heel vreemd, ineens deed mijn fototoestel het even niet zo goed 😉

2016-12-08-13-18-14

Nadat de doos vol zat met alle verschillende projectjes erin, werd het folie dichtgevouwen. Sticker erop en de doos kan dicht!
En dit is nu Henriëtte!

Wat ging er ontzettend veel plakband doorheen, voor mijn gevoel hebben we kilometers karton op elkaar geplakt!

Nu nog een feestelijke verpakking, het is tenslotte een verrassingspakket!

Wat hebben we een hoop werk verzet en wat gaat de tijd ontzettend snel als je het naar je zin hebt. We moesten er met z’n allen nog even flink tegen werken, maar uiteindelijk stonden alle pakketten in de wagen om (hopelijk) vandaag bij de mensen thuis aan te komen!

2016-12-08-19-02-22

Hoe leuk is het als je dan op Facebook de foto’s ziet van de pakketjes die zijn binnengekomen! Tot nu toe ook alleen nog maar positieve reacties. Daar doen we het allemaal voor!

pakket-gearriveerd

Even een blogje om jullie weer eens een kijkje achter de schermen van mijn drukke leventje te geven. Ik vind het zelf erg leuk om jullie ook hierin een beetje te betrekken, hopelijk vinden jullie dat ook.

Geniet van je hobby, geniet van het haken. Ik hoop je snel terug te zien hier, in mijn wereldje van Lossen & Vasten.

 • Mirjam van Marissing

  Nogmaals ik ben zeer blij met Het pakket 😀 Wat een werk maar wel leuk, iedere x weer geef je een stukje van jezelf erbij en dat is merkbaar; geweldig!

  • lossenenvasten

   Fijn dat jullie zo kunnen meegenieten van mijn plezier in mijn werk! Ik doe dit zo ontzettend graag! Geniet van je mooie spulletjes!!

 • Margaret

  Met een big smile alle pakketten inpakken en daarna met een goed gevoel verzenden. Fijn om daarna via internet de nodige positieve reacties terug te krijgen. Leuk dat je ons zo achter de schermen mee laat kijken.

  Groetjes, Margaret

  • lossenenvasten

   Ja, de reacties doen me ontzettend goed. Ik doe het al met heel veel plezier, maar de blije reacties maken dat het nog leuker wordt!

x
^

Vind je dit leuk?

Like mij op Facebook en blijf op de hoogte van mijn verhalen.