Dit smaakt naar meer!

29 mei 2017

Eindelijk was het zover, 25 mei 2017, de Lossen & Vasten Fan-Dag! Wat had ik er veel zin in en wat was ik ontzettend blij dat ik richting Almere kon gaan rijden. De wekker ging om half 7….

Om 10 over 7 vertrok ik met mijn volgeladen autootje richting Almere.

Ik ging “bovenlangs”. Dat betekent dat ik vanuit Assen richting Groningen reed. Daarna nam ik de A7 richting Drachten, waar ik bij Joure de rotonde driekwart nam. Ik reed nu op de A6 richting Amsterdam. Bij Almere ging ik de afslag af en reed in ongeveer 5 minuten naar De Huchtstraat, waar Caro’s Atelier zit. Na een heerlijke, ontspannen reis kwam ik om 10 voor 9 aan.

2017-05-25 09.36.14

We begonnen met een kop koffie. Een lekker bakkie om in de stemming te komen. Hierna hadden we weer alle energie om alle projecten, die ik had meegenomen, uit te pakken en neer te zetten. Veel meer hoefde er ook niet te gebeuren, want Caroline had verder alles al gedaan.

Nog een kop koffie, nog even wat dingetjes bespreken en eindelijk was het 11.00 uur.
Daar kwamen de dames. Wat verliep alles heerlijk ontspannen en wat was de aanloop ook ontzettend goed verdeeld. Ieder moment van de dag zat er een fijne groep mensen. Ik genoot met volle teugen!

Het weer werkte ook grandioos mee. We konden de hele dag buiten zitten. Er was plek in de schaduw, maar ook in de zon. Goed geregeld!

2017-05-25 13.59.41

Eindelijk was ik weer onder de mensen! Wat heb ik hier ontzettend naar uitgezien. Even niet alleen maar contact via het internet, maar lekker gezellig bij elkaar. Heerlijk kletsen, mensen kunnen helpen met hun haakwerkjes, lekker samen koffie drinken, lachen, en ook tijd voor af en toe een serieus gesprek.
De tijd ging veel te snel voorbij. Voor ik het in de gaten had was het ineens weer 15.00 uur. De dames gingen weer naar huis en ik bleef achter. Moe, maar zeer voldaan!!
Dames, jullie hebben mij de dag van mijn leven bezorgd!! Caroline, bedankt voor het organiseren van deze geweldig leuke dag! Dit gaan we vaker doen!!

Afgelopen 5 december kreeg ik van onze schoondochter een ontzettend leuke beker. We hebben er een hoop om gelachen en op dit moment heb ik er ook erg veel plezier van. Er kan bijna een liter water in, wat niet gek is met deze warme dagen.
Wat op deze beker staat is waar. Onder hakend Nederland ben ik met Lossen & Vasten vrij bekend geworden. Toch is dat niet genoeg, er is af en toe iets meer nodig om het zo leuk te blijven vinden.

2017-05-29 12.32.24

Ik geniet van de grote Cal-groep die ik mag beheren. Ik geniet er ontzettend van dat Lossen & Vasten zo groot is geworden. Het is geweldig dat ik van mijn grootste passie mijn werk heb mogen maken. Toch heb ik dagen als deze nodig heb ik ervaren. Onder de mensen zijn is fantastisch! Dit smaakt naar meer!!
Ik ga nadenken, nadenken over hoe ik weer iets vaker onder de mensen kan zijn. Tijdens het vele haken zal ik mijn hersenen laten kraken. Misschien komt er een leuk idee voor een nieuwe workshop naar boven borrelen. Misschien is het leuk om ontmoetingen te organiseren waar jullie je vragen kunnen stellen over het project waar je mee bezig bent. Of samen samen haken aan een project van de website. Gewoon even brainstormen in een blog….
Heb je een idee voor een leuke workshop, of weet je/heb je een ruimte waar ik dit kan organiseren? Laat het me maar weten, ik neem het allemaal mee!

Na afgelopen donderdag kan ik er weer even tegen. Ik heb mijn hart opgehaald!
Voor de komende tijd staan er weer een aantal erg leuke dingen op mijn programma. Binnenkort heb ik een afspraak met de fotograaf voor mijn boek. Daarnaast ga ik in juni druk aan de slag met Cal nummer 3. Natuurlijk zal ik ook zeker niet vergeten om af en toe iets op de website te plaatsen. Een druk leventje, de komende tijd weer grotendeels tussen de muren van mijn kamertje. Lossen & Vasten is aan de ene kant een heel klein wereldje dat zich bevindt tussen deze 4 muren, een ruimte van 2 bij 3 meter. Aan de andere kant is dit wereldje flink uitgebreid. Het bevindt zich op het grote wereldwijde web. Een wereld zo groot dat ik het niet kan bevatten. Dankzij jullie mag ik hier onderdeel van zijn en dat hoop ik  nog heel lang te doen.

Dank jullie wel voor jullie komst, afgelopen donderdag naar Almere, maar ook nu, naar deze plek op het internet. Mijn wereldje, ons wereldje.

Geniet van je hobby, geniet van het haken. Ik hoop je snel terug te zien hier, in mijn wereldje van Lossen & Vasten.

  • Patricia Caminada

    Jammer dat ik er niet bij kon zijn. Het ziet er heel gezellig uit Dit is me toch echt iets te ver,moet dan met het openbaar vervoer en daar ben ik geen fan van. Bovendien hebben we hier in Rijssen elke 4 tot 6 weken een handwerk dag op de zaterdag. Eigen werk meenemen, voor € 7,50 ben je van 10.30 uur tot 15.30 uur onder de pannen, met koffie/thee en lunchbroodje,Iedereen kan zich hiervoor aanmelden en aanschuiven. Altijd reuze gezellig en leuk om te zien waar men allemaal mee bezig is. Misschien zoiets bij jou in de buurt te organiseren in een winkel met extra ruimte.? Of kom gewoon gezellig naar Rijssen. Kan je aan je projecten werken. Wij zullen niets verklappen 😉

    • lossenenvasten

      Haha, je bent een leukert!

x
^

Vind je dit leuk?

Like mij op Facebook en blijf op de hoogte van mijn verhalen.