De laatste workshop van het jaar

18 december 2015

Drie dames hadden zich op gegeven. Samen haken aan een portemonneetje. Samen bezig zijn met wat we zo graag doen, haken! Nieuwe mensen leren kennen, samen praten over van alles en nog wat en gezellig koffie en thee drinken. De perfecte combinatie voor een gezellige donderdagochtend.

Ik was er klaar voor. Alles wat we nodig hadden stond op tafel, veel van wat er op de website staat, stond uitgestald in de woonkamer en de koffie en thee met iets erbij was in de maak. De dames waren welkom!

De sfeer zat er meteen goed in! Het was gezellig en tegelijkertijd werd er hard gewerkt.
Wat blijf ik genieten van hakende handen! Wat is het toch fijn om je hobby met anderen te delen!

De portemonneetjes kwamen niet helemaal af, maar ze kwamen wel een eind. Iedereen ging tevreden weer naar huis en ik bleef tevreden achter!
Het is altijd wel weer even raar. Eerst is het huis vol en de tafel rijk gevuld en dan zo ineens is het weer afgelopen. Alle spulletjes gaan weer naar boven, de afwas wordt gedaan en de tafel is weer leeg. Even een boterham en een kop koffie. Nog even alles door je hoofd laten gaan. Nog even nagenieten voordat ik het ritme van de dag weer oppak.

2015-12-17 14.32.45

Dit was de laatste workshop van dit jaar.  Ik heb gemerkt dat het geven van workshops iets is waar ik ontzettend blij van wordt. Dit ga ik zeker in de loop van volgend jaar weer oppakken. Waarschijnlijk op een andere manier. Niet meer bij mij thuis misschien, maar wel met enthousiaste mensen! Het is zo heerlijk om mensen blij te zien. Blij met zoiets eenvoudigs als een hobby is. Samen bezig zijn, samen dingen doen…genieten!
Eerst is nu de Cal aan de beurt. Dit gaat ineens wel heel erg snel. Nog drie weken en we gaan van start. Ik zal vanaf 9 januari naar heel veel verschillende plekken afreizen om weer samen met mensen te haken. Op een andere manier dan op een workshop, maar zeker niet minder leuk. Ik heb er zin in!!

Geniet van je hobby, geniet van het haken. Ik hoop je snel terug te zien hier, in mijn wereldje van Lossen & Vasten.

x
^

Vind je dit leuk?

Like mij op Facebook en blijf op de hoogte van mijn verhalen.