De kleuren van de volgende Cal

02 augustus 2017

Zoals ik in mijn vorige blog heb beloofd, ga ik jullie vandaag een kleuren-indruk geven. Als je wilt, kun je me zelfs al laten weten voor welke kleur jij zou gaan. Ik ben zó ontzettend nieuwsgierig!

Op dit moment ligt de tweede deken boven op zolder te blocken, tot nu toe haal ik nog steeds mijn deadlines. Dit is niet altijd eenvoudig, zeker omdat er de afgelopen weken wat onverwachte verplichtingen voorbij kwamen. Ik haalde die “verloren” uurtjes weer in door af en toe een paar uurtjes eerder op te staan. Ook in het weekend haakte ik iets meer dan ik eigenlijk van plan was. Het heeft zijn vruchten afgeworpen. Gisteravond haakte ik de laatste steek van de tweede deken en vanochtend haalde ik haar door een sopje met Eucalan. Ze ligt nu prachtig te zijn op ons logeerbed.
Inmiddels ben ik begonnen aan de laatste weken van deken 3.

O, wat zijn ze mooi!! Ik ben er zo ontzettend blij mee! Ook al weet ik precies de steken, ook al ken ik de deken inmiddels door en door, op het moment dat er weer eentje klaar is en ik zie haar in een andere kleur gaat mijn hartje een beetje sneller kloppen en voel ik mijn ogen stralen. Ik ben zo blij met dit ontwerp!!

Jullie denken natuurlijk: Leuk verhaal, maar laat nu maar eens wat zien. Oké, daar gaat-ie dan, jullie hebben gelijk! Vandaag laat ik een piepklein stukje van de deken zien om een indruk te geven van de drie kleurenvariaties.
Omdat ik ontzettend nieuwsgierig ben naar jullie mening, heb ik er meteen een poll van gemaakt. Zo kunnen jullie aangeven voor welke deken je op dit moment zou gaan en kan ik zien welke deken op dit moment het meest populair is.
Hier zijn ze dan!!

Welke kleur wordt jouw deken?

Voor mij zijn dit altijd erg spannende momenten. Ik zit straks met zweet in mijn handen te wachten op de eerste reacties. Zullen ze het net zo mooi vinden als ik? Krijgen ze er, net als ik, ook steeds meer zin in?
Gelukkig is dit leuke, positieve spanning. Dit hoort bij het samen toeleven naar de dag dat we gaan starten. Zoals jullie weten zal dit zijn op 6 december. Heerlijk om dit zo met jullie te doen!

Voor vandaag was dit de informatie die ik wilde delen. Ik ga weer terug naar mijn plekkie in het hoekje van de bank. De derde deken wil ik graag klaar hebben voor het weekend begint. Volgende week woensdag hoop ik de laatste steek te haken aan de vierde deken. Deze deken kan dan nog mooi een paar dagen drogen voor ik ze alle vier wegbreng voor de fotografie. Dat staat gepland op 14 augustus.
Druk, maar vooral leuk!!!

2017-07-28 15.20.43

Geniet van je hobby, geniet van het haken. Ik hoop je snel terug te zien hier, in mijn wereldje van Lossen & Vasten.

 • Daniëlle Blabla

  Wat een mooie kleuren,ik zou gaan voor de grijs/blauw tinten.Ik ben zoooo benieuwd naar deze CAL,het worden vast prachtige dekens.

  • lossenenvasten

   Ik denk het ook! 😉

 • Tamara Leijten

  Ik vrees dat ik deze keer weer niet ga kunnen kiezen. Die waar je op de foto mee bezig bent, de blauw-grijs tinten, trekt me het meest aan. Maar de kleurencombinaties zijn alle vier weer super gekozen! Ik wil ze allemaal. Gelukkig heb ik nog even tijd om er over na te denken. :)

  • lossenenvasten

   Succes met kiezen!! Ze zijn mooi hè? Ik ben er zelf ook zó blij mee!

 • Mispa Bloklander

  Ik heb mijn kleinzoon een deken beloofd en mijn dochter beloofd dat het in blauwtinten zou zijn. Dus mijn keus is duidelijk 😀

  • lossenenvasten

   Superleuk!!

 • Rietje

  Ik vind de blauw/grijs tinten schitterend. Past prima in mn slaapkamer. Maar daar ligt er al één;-). Dus zou ik nu voor de roze/naturel tinten gaan alleen de roze tinten vervangen voor zalm/terra tinten. Dan zal hij schitterend in mijn woonkamer staan.
  ik ben reuze benieuwd hoe het er verder uit gaat zien!

  • lossenenvasten

   Dat gaat vast helemaal goed komen!

 • Patricia Caminada

  Zo te zien is de blauwe ( weer) favoriet. Zo niet bij mij. Ik hou het bij de Oud-Hollandse tinten. Al zou wat feller van mij ook mogen.

  • lossenenvasten

   Je kunt altijd aanpassingen maken. Misschien als je de dekens in zijn geheel ziet, je nóg een stukje enthousiaster bent!

 • Gerda van Cappellen

  Ik vind ze allemaal mooi, de vorige was de rose die ik later in grijs rose heb gemaakt , zou nu denk voor de blauw grijs tinten gaan , maar ik hoef nog geen keuze te maken. Gaat vast goed komen

  • lossenenvasten

   Zeker weten! Je hoeft je keuze pas definitief te maken als je de dekens helemaal hebt gezien en de pakketten in de winkels liggen!

 • Petra Rebel

  ik ga voor de oud-hollandse kleuren. En misschien nog de paars/groene.

  • lossenenvasten

   Leuk!! Ik zou zelf ook moeite hebben met kiezen hoor! Ze zijn allemaal zo mooi geworden!

 • Dirry

  Mooie kleuren , worden het banen aan elkaar of losse blokken naast elkaar?

  • lossenenvasten

   Voordat we gaan beginnen ga ik nog foto’s plaatsen van de dekens in het geheel. Nog eventjes wachten op je antwoord dus…

x
^

Vind je dit leuk?

Like mij op Facebook en blijf op de hoogte van mijn verhalen.